> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Stand van zaken renovatiewerken Begijntjesbad

Renovatiewerken Begijntjesbad
Op maandag 3 december 2018 sluit het Begijntjesbad tijdelijk zijn deuren voor grondige renovatiewerken. Tot eind 2019 zal het zwembad zeker gesloten blijven. Vanaf de eerste sluitingsdag zal de renovatie van het Begijntjesbad voorbereid worden. In de loop van 2019 zullen de effectieve renovatiewerken dan van start gaan. Door de aanhoudende technische problemen in het Begijntjesbad is het niet meer verantwoord om het zwembad nog langer open te houden. 
lees meer

Reuzeleuk nieuws
Gezocht: reuzendragers! De twee reuzenverenigingen uit Overijse en Tervuren kampen namelijk al enkele jaren met een tekort aan reuzendragers. Om te voorkomen dat de reuzentraditie in Vlaanderen verdwijnt, wordt er nu een online interimbureau voor reuzendragers opgericht.
lees meer

Aanpassing aantal rode brievenbussen bpost
De klassieke briefwisseling staat tegenwoordig zwaar onder druk: zo zitten er in 20% van de rode brievenbussen nog slechts minder dan zes brieven per dag. Daarom zal bpost het netwerk van deze brievenbussen in de komende maanden aanpassen.
lees meer

Voorleesuurtje in de bib!
--
Elke laatste woensdagnamiddag lezen we voor in de bib. Want voorlezen is leuk, leerrijk en gezellig! Alle kindjes vanaf 2.5 jaar zijn welkom in onze jeugdbib. Ook ouders, grootouders, broers en zussen mogen natuurlijk komen meeluisteren!
lees meer
 
Smart Café Overijse
--
Heb je een tablet of een smartphone en ben je op zoek naar wat tips en trucs? Wil je handige en leuke apps ontdekken of creatief aan de slag gaan? Kom dan naar het Smart Café! Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je wisselt ervaringen uit met andere deelnemers en de begeleider. Zo leer je je toestel beter kennen. Ben je zelf ervaren met een tablet/smartphone en wil je je ...
lees meer
 
Prenatale infosessie: Voeding en verzorging van je baby
--
De regioverpleegkundige van Kind en Gezin informeert toekomstige ouders in een gemoedelijke sfeer over voeding en verzorging van je baby.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven