> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Kerstmis komt er stilletjes aan

Verkeersaanpassingen Druivencross
Zondag 15 december is het Druivencross in Overijse, en dat brengt verschillende verkeerswijzigingen met zich mee. Ook de Bib is hierdoor gesloten op zaterdag 7 december (cross miniemen) en zondag 15 december.
lees meer

Opgelet: fraude met facturen
Momenteel is er in onze gemeente een bende actief die facturen onderschept, en vervolgens het rekeningnummer op de facturen vervalst. Controleer voorlopig dus zeker het rekeningnummer op je factuur, vooraleer je die betaalt!
lees meer

Nieuw tijdens Wintermagie
Nieuw: dit jaar bestrooien we Wintermagie met een laagje sneeuw. De warme kerstsfeer versterken we aan de hand van warmtekachels. Ook voor kinderen voorzien we dit jaar iets extra's: zij kunnen hun hartje ophalen bij de schminkstand en de vertelhoek.
lees meer

Warme kerstmarkt IBO Kamp Kwadraat
Op woensdag 18 december stijgt de temperatuur in Kamp Kwadraat met enkele graden. In het kader van de Warmste Week verkopen de kinderen van IBO (initiatief buitenschoolse opvang) tijdens hun kerstmarkt namelijk kerstkaarten, magneten, armbandjes, warme chocolademelk en zoete en minder zoete hapjes. 
lees meer

Geen zitdag pensioenen in december
Deze maand is er uitzonderlijk geen zitdag van pensioenen voor zelfstandigen. De volgende zitdag vindt plaats op donderdag 10 januari 2019.
lees meer

Kleuterhappening
--
Op zondag 16 december 2018 organiseert Sporeo i.s.m. de sportregio Druivenstreek Sporeo opnieuw een kleuterhappening in de sporthal Den Heurk. Kleuters van 3 tot 7 jaar kunnen, onder begeleiding van de ouders, doorlopend van 13u00 tot 17u00 in de Sporthal Den Heurk terecht voor een heuse overdekte speeltuin. De kleuters kunnen springen op het springkasteel, fietsen op de driewielers, spelen ...
lees meer
 
Uitlaat Kerst 2018
--
Op maandag 17 december, de dag dat de examens eindigen, zijn alle leerlingen welkom op Kamp Kwadraat op een nieuwe editie van Uitlaat! Installeer je in onze filmzaal, daag je vrienden uit op de PS4, word de winnaar bij het hilarische "Human Whack-a-mole" of daag je klasgenoten uit bij een potje Indoor Curling. Eten en drinken zijn aan democratische prijzen te verkrijgen, een Hot Dog krijg je ...
lees meer
 
Wandeluurtje
--
In samenwerking met Wandelsport Vlaanderen starten de IJsetrippers vanaf oktober met de wandeluurtjes. Dit zijn gezondheidswandelingen van een 5-tal km met aandacht voor het belang van bewegen. Er is immers vastgesteld dat regelmatige beweging bijdraagt tot een betere gezondheid, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak EN het voorkomt ook versnelde veroudering. Beweging aan matige intensitei ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven