> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Laatste nieuwsbrief van het jaar

Regelgeving vuurwerk aangepast
Van plan om het nieuwe jaar spetterend in te zetten met vuurwerk? Vraag je toelating minstens 2 weken op voorhand aan en gebruik alleen geluidsarm vuurwerk.
lees meer

Veilig van oud naar nieuw in de Druivenstreek
De gemeentebesturen van Tervuren, Overijse en Hoeilaart bieden dit jaar opnieuw gratis vervoer aan voor de feestgangers van de Druivenstreek tijdens de overgang van oud naar nieuw.
lees meer

Aangepaste dienstverlening De Lijn
Tussen kerst en nieuw (nl. op 24, 26, 27, 28 en 31 december) rijden de bussen van De Lijn volgens een aangepaste dienstverlening. Voor onze gemeente zijn dat onder andere de lijnen 343, 344, 348 en 830. Het gedetailleerde overzicht van de wijzigingen per lijn vind je hier.
lees meer

Gezocht: nieuwe uitbater cultuurcafé CC Den Blank
We zijn op zoek naar een nieuwe uitbater voor het cultuurcafé van CC Den Blank. Geïnteresseerd? Lees hier meer over de voorwaarden en dien je kandidatuur in.
lees meer

Prenatale infosessie: Huis van het Kind en zijn partners
--
De regioverpleegkundige van Kind en Gezin informeert toekomstige ouders in een gemoedelijke sfeer over zwangerschap en de dienstverlening van het Huis van het Kind en zijn partners.
lees meer
 
Overijse doet aan Energetics!
--
Energetics is een high impact workout op muziek voor spierversteviging en uithouding. PRIJS: 30 euro PLAATS: GC De Bosuil, Witherendreef 1 DATA: Van 9 januari t.e.m. 6 februari 2019 BENODIGDHEDEN: Gewichtjes van 0,5 kg of 1 kg Handdoek EXTRA INFO: Contacteer Sporeo op 02/686 90 20 of sportdienst@sporeo.be 16 plussers Extra info:
lees meer
 
Prochefiest 2019
--
Hou je ervan om uitdagingen aan te gaan? Los je graag mysteries op?... GC de Bosuil wordt een kraakpand! Dertien verschillende nestkasten geven hun geheimen niet zomaar prijs. Slaag je erin om slimmer te zijn dan de Bosuilen? Maximaal 20 ploegen kunnen deelnemen. Zowel b.. Hou je ervan om uitdagingen aan te gaan? Los je graag mysteries op? ... GC de Bosuil wordt een kraakpand! Dertien ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven