> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Hier zijn we weer met meer...nieuws

Vernieuwde Sportraad zoekt nieuw bloed
Met de aanvang van een nieuwe legislatuur wordt traditioneel ook de Sportraad opnieuw samengesteld. Maar dit jaar is er meer, want ook zijn werking wordt vernieuwd! Om een open debat te kunnen voeren en de stem van elke sportliefhebber te kunnen horen, kan voortaan elke sportfanaat zich kandidaat stellen om lid te worden van de Sportraad. Doe dit voor eind januari 2019 via sportdienst@sporeo.be.  
lees meer

Start inschrijvingen opvang krokusvakantie
Heb je opvang nodig tijdens de krokusvakantie? Schoolgaande kinderen tot en met 12 jaar kunnen van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart terecht in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat. De begeleiders van de buitenschoolse opvang (IBO) staan van 7.30 tot 18 uur klaar om je kroost op te vangen. 
lees meer

Alles loopt op wieltjes
Ken je iemand die minder mobiel is, maar toch bij een van onze diensten in De Vuurmolen moet zijn? Sinds kort stellen we twee rolstoelen ter beschikking, die in De Vuurmolen gebruikt kunnen worden. Meld je hiervoor aan bij het Onthaal. 
lees meer

Een wijk-werker: jouw ideale helpende hand
Nood aan een helpende hand bij het uitvoeren van bepaalde (eenvoudige) taken? Doe dan eens een beroep op een wijk-werker! 
lees meer

Bekijk de plannen voor Jezus-Eik nu ook digitaal
Benieuwd naar het ruimtelijk uitvoeringsplan in het kader van het Masterplan Jezus-Eik? Dat kan je vanaf nu ook digitaal raadplegen.
lees meer

Milieusubsidies bij Interrand
Enkele milieusubsidies zijn van de gemeente naar Interrand verhuisd. Sinds 1 januari 2019 dien je voor de subsidies voor compostvaten en -bakken, wormenbakken en herbruikbare luiers aan te kloppen bij deze afvalintercommunale. 
lees meer

Girl
--
GIRL laat ons binnenkijken in het leven van de 15-jarige Lara, die het wil maken als ballerina. Samen met haar vader trotseert ze de wereld, maar vooral haar lichaam dat tegenstribbelt, want Lara is geboren als jongen. Lukas Dhont veroverde Cannes met Girl, waar de film maar liefst 4 prijzen in de wacht sleepte. En het blijft prijzen regenen: Girl won de Gouden Toren, de Prijs voor Beste Film, ...
lees meer
 
Prochefiest 2019
--
Hou je ervan om uitdagingen aan te gaan? Los je graag mysteries op?... GC de Bosuil wordt een kraakpand! Dertien verschillende nestkasten geven hun geheimen niet zomaar prijs. Slaag je erin om slimmer te zijn dan de Bosuilen? Maximaal 20 ploegen kunnen deelnemen. Zowel b.. Hou je ervan om uitdagingen aan te gaan? Los je graag mysteries op? ... GC de Bosuil wordt een kraakpand! Dertien ...
lees meer
 
Vorming
--
Infoavond over vorming/cursus Mindfulness Mindfulness is een aandachtstraining om minder stress te ervaren, minder te piekeren en meer te genieten van de kleine dingen. In 8 weken ontwikkel je vaardigheden om beter met de uitdagingen van het leven om te gaan. Infoavond op dinsdag 15 januari 2019 om 20 uur (gratis - inschrijven via de ticketknop)
lees meer
 
TOAST LITERAIR - Overijse
--
Op zondag 20 januari 2019 verzorgen enkele studenten en leerlingen van de Academie Voor Podiumkunsten Overijse onze Toast Literair. Alissa Van Der Veen en Katia Pevenage maakten een collage van bestaande en zelf geschreven teksten van onder andere Esther Gerritsen, Toon Tellegen en Ingmar Heytse. Zij kozen als titel: "Het komt goed. Toch?" "Het is niet altijd gemakkelijk om het leven vanuit de ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven