Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

Sta de adviesraden met raad en daad bij

Word lid van een adviesraad en doe je zegje!
Ben je maatschappelijk geëngageerd en wil je als particulier of als lid van een vereniging deel uitmaken van een van de adviesraden van Overijse? Schrijf je dan in voor 25 januari 2019 voor een van deze inspraakorganen.
lees meer

Ontdek het vernieuwde atletiekpark nog tot 31 januari gratis
Nog tot 31 januari kan je gratis kennismaken met de synthetische looppiste, de fitnesstoestellen en alle andere nieuwe accommodaties. Wil je daarna op de piste? Dan koop je een beurtenkaart bij de Sportdienst. Meer informatie over deze beurtenkaart volgt later.
lees meer

Geef mee vorm aan de Ring van de toekomst: deel 2
Voor de herinrichting van de Ring rond Brussel is de organisatie De Werkvennootschap volop bezig met het bestuderen van alternatieven en varianten. Na een eerste enquête lanceert de organisatie nu een vervolgenquête: vul de enquête in via https://ringoost.be/nl. 
lees meer

Aanpassing openingsuren woonloket
De openingsuren van het woonloket zijn gewijzigd. 
lees meer

Neem deel aan Het Grote Vogelweekend in het Gemeenschapscentrum De Bosuil
--
Gemeenschapscentrum De Bosuil in Jezus-Eik staat klaar om jong en oud te ontvangen op Het Grote Vogelweekend op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019. Je krijgt er de kans om met telescoop en verrekijker de vogels te observeren. Natuurgidsen geven deskundige uitleg rond het uitbundige vogelleven aan de voederplaats: koolmezen, staartmezen, zwarte mezen, kuifmezen, appelvinken, vinken, ...
lees meer
 
Gedichtendag in Mariëndal
--
In het kader van de week van de poëzie organiseert de Bibliotheek Overijse, samen met veel vrijwilligers, een aangename voorleesnamiddag met klank en beeld. Je hoeft geen zware poëzie te verwachten. De meeste teksten zijn heel toegankelijk, soms heel humoristisch en soms wat droeviger. Publieksbeperking: 50 Verplicht vooraf inschrijven bij Woonzorgcentrum Mariëndal (02 686 05 60)
lees meer
 
Workshop tunisch haken
--
In deze workshop leer je Tunisch haken, ook bekend als Afghaans haken. Dat doe je met Tunische haaknaalden die een stuk langer zijn dan gewone haaknaalden. Deze bijzondere techniek is niet moeilijk: steken worden opgezet en afgewerkt op één naald. Het resultaat is mooi geweven, dicht en zacht haakwerk. Ideaal om zoals op deze workshop mutsen en sjaals mee te maken!!! Tijdens het haken is er ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven