> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Catalogus Bib in een nieuw jasje

Problemen digitale formulieren op website
Momenteel zijn er op onze website problemen met de digitale formulieren waarbij je je dient aan te melden via je account of via je identiteitskaart. Heb je een van deze formulieren nodig? Print de pdf-versie van het document dan af, en bezorg het ingevuld via mail aan de betrokken dienst.
lees meer

Vernieuwde catalogussite Bib
De catalogussite van onze Bib, overijse.bibliotheek.be, is volledig vernieuwd. 
lees meer

Infovergadering RUP 11: Toeristische Poort
Ben jij reeds op de hoogte van onze grootse plannen voor Jezus-Eik? Op donderdag 28 februari 2019 om 19.30 u lichten we je deze plannen graag toe tijdens onze infovergadering in GC de Bosuil, in samenwerking met de dorpsraad van Jezus-Eik. En we horen hierbij ook graag jouw mening: alle opmerkingen en vragen zijn meer dan welkom!
lees meer

Jungle Jump Overijse
--
Een zaal vol springkastelen en attracties voor kinderen tussen 2 en 14 jaar. Uitgebreide cafetaria met snacks en drinks voor de ouders. Verjaardagsfeestjes mogelijk.
lees meer
 
Computer Café Overijse - Geannuleerd
--
Heb je nog niet veel computerervaring en wil je je toestel graag beter leren kennen? Kom dan naar het Computer Café! Het is de uitgelezen plek om tips en trucs uit te wisselen met andere gebruikers. Elke maand bekijken we een handige instelling of toepassing. Zo leer je vlotter werken met je computer. Uiteraard is er ook veel tijd voor oefeningen en vragen. Tijdens deze eerste sessie van het ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven