> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Klaar voor de paddentrek?

Nieuw aanmeldingssysteem secundaire scholen
Wil je je kind inschrijven voor het eerste jaar secundair in een van de scholen in Overijse, Tervuren, Wezembeek-Oppem of Zaventem? Dan dien je hem/haar eerst aan te melden via het gemeenschappelijk digitaal aanmeldsysteem. 
lees meer

Klaar voor de paddentrek
Padden, kikkers en andere amfibieën ontwaken binnenkort uit hun winterslaap en trekken naar hun poel om zich voort te planten. Vrijwilligers zorgen ervoor dat ze die tocht veilig kunnen voltooien. Matig dus je snelheid voor de dieren én de vrijwilligers!
lees meer

Bijkomende ritten lijn 395
Vanaf maandag 11 maart voorziet De Lijn bijkomende ritten op lijn 395 (richting Hoeilaart en Leuven). Op weekdagen worden er drie ritten toegevoegd: één in de ochtend (van Groenendaal naar Leuven) en twee in de avond (één in elke richting). Op woensdag komen daar nog eens twee ritten bij (één in elke richting).
lees meer

Meldpunt sluikstorten
Wil je een geval van sluikstorten melden? Dat kan sinds kort ook rechtstreeks aan de afvalintercommunale Interrand. 
lees meer

Chiro groepsfeest
--
SJAKIE EN DE CHOCOLADE FABRIEK Een gouden ticket... iedereen ter wereld wilt het hebben, want het geeft je toegang tot de magische wereld van Willy Wonka. Vijf verschillende kinderen mogen zich gelukkig prijzen en hebben de kans om de geliefde, maar ook mysterieuze fabriek te bezoeken. Éénmaal in de fantasiewereld aangekomen, kan het snoepen niet meer stoppen. Wat eigenlijk het plan van Willy ...
lees meer
 
Eetfeest GITO Overijse
--
De vriendenkring van GITO Overijse nodigt u uit op zijn jaarlijks EETFEEST! ???? Wij verwelkomen u graag op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari van 18 u. tot 21 u. U kan o.a. kiezen uit steak, koninginnenhapje en visschotel. Kortom, voor ieder wat wils! Surf naar www.gito-overijse.be voor de laatste updates, of bekijk de Facebookpagina van GITO Overijse. Tot dan! ????
lees meer
 
Opendeurdag BKO
--
BKO kunstschool gooit de deuren open op de dag van het deeltijds kunstonderwijs, zaterdag 23 februari van 10 tot 12u. Kom een kijkje nemen in onze ateliers in werking en meebouwen aan onze 'Kunstkamer'. Iedereen is welkom!
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven