> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Bedankt vrijwilliger!

Vervangen riooldeksels Brusselsesteenweg
Van maandag 18 maart tot en met zondag 14 april zal Aquafin in samenwerking met onze gemeente verschillende beschadigde riooldeksels in het wegdek van de Brusselsesteenweg vervangen. Opgelet: de zone waar gewerkt zal worden loopt van de Clement Vanophemstraat tot aan de Eeuwstraat.
lees meer

Nieuwe collega's gezocht
Ben of ken jij een administratieve duizendpoot die houdt van afwisselende taken? Voor de dienst Burgerzaken zijn we op zoek naar twee nieuwe collega's. Alle info over de vacature vind je hier.
lees meer

Klimaatmobiel rijdt Overijse opnieuw binnen
Ben je van plan om energiezuinig te bouwen of te verbouwen of zoek je informatie rond duurzaam wonen? Vanaf maandag 24 februari kan je hiervoor opnieuw terecht in de Klimaatmobiel.
lees meer

Aan alle vrijwilligers een welgemeende dankjewel!
Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn.
lees meer

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?
Kan je wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte? Op maandag 20 mei, woensdag 22 mei, woensdag 29 mei en dinsdag 4 juni staan experten van de FOD Financiën klaar om je te helpen. 
lees meer

Wil jij meer info over het Groeipakket?
Vanaf 27 februari 2019 kan je elke vierde woensdag van de maand van 13 tot 16 uur terecht bij loket 4 in De Vuurmolen voor meer informatie over het Groeipakket.
lees meer

Sport & Business - The Generation Next (met o.m. Roberto Martinez, Kim Gevaert en Michel Maus)
--
Op donderdag 7 maart 2019 organiseert Tempo Overijse een feestelijke sportavond rond ‘Sport & Business’ met enkele topsprekers uit de sport- en bedrijfswereld. Dit evenement wordt georganiseerd naar aanleiding van de 20ste editie van het Internationaal Duiveltjestoernooi van Tempo Overijse. Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 19:00: Welkomstdrink met fingerfood 19:30: ...
lees meer
 
Maleizen Bolognaise
--
Chiro Maleizen nodigt iedereen weer van harte uit op hun jaarlijkse eetfestijn Maleizen Bolognaise! Op zaterdag 9 maart vanaf 17:30 en zondag 10 maart vanaf 11:30 verwelkomen wij jullie graag om overheerlijke spaghetti bolognaise, vegetarische spaghetti of croque monsieur te komen eten. Moest je hierna nog met een hongertje zitten, staat er nog een delicieus dessertenbuffet voor jou klaar. ...
lees meer
 
Sociaal (v)aardig
--
Kinderen hebben sociale vaardigheden nodig om vrienden te maken, met anderen te spelen,… We bespreken de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 5 en 12 jaar. Hoe ga je om met ruzies thuis of met vriendjes? Hoe stimuleer je kinderen om respectvol met anderen om te gaan? Deze lezing wordt georganiseerd door het Huis van het Kind in samenwerking met de Gezinsbond.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven