> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Gezocht: monitoren en nieuwe collega

Dit is hét moment voor een compliment
Ook in woonzorgcentrum Mariëndal vonden ze complimentendag 2019 het ideaal moment om niet alleen het personeel maar ook de vele vrijwilligers te overladen met complimenten.
lees meer

Verkoop buitendienst gestelde voertuigen, machines en toebehoren
Geïnteresseerd in een voertuig, machine of toebehoren dat buiten gebruik gesteld is? Bezorg ons dan je bod uiterlijk op maandag 25 maart 2019 om 14 u via het inschrijvingsformulier op www.overijse.be/verkoop. Op deze pagina vind je ook een gedetailleerd overzicht van zaken die we te koop aanbieden, evenals de procedure van de verkoop. 
lees meer

Gezocht: monitoren voor het IBO
Ben je creatief en werk je graag met kinderen? Het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) is op zoek naar monitoren voor tijdens de krokusvakantie (24-28 februari).
lees meer

Ploegbaas gezocht
Ken of ben jij iemand die graag wil meewerken aan een verzorgde en veilige gemeentelijke infrastructuur? We zijn op zoek naar een technisch assistent specialist gebouwenbeheer die als ploegbaas de rest van zijn/haar team aanstuurt. Alle info vind je hier.
lees meer

Taalworkshop "Schrappen wat niet past" (Artforum)
--
Schrijven met woorden die je om je heen leest - op de muur of op een winkelraam, op een reclamebord of op je ontbijttafel. We vangen woorden, schudden ze door elkaar, schrappen en plakken. Collages van woorden worden grappige verhalen en gewone krantenberichten absurde gedichten. We trekken ons niets aan van wat kan of niet, klinkt het niet, dan botst het lekker hard. Met deze boeiende ...
lees meer
 
Voorleesfeest!
--
Verhaaltjes, knutselen, koekjes, ...: het voorleesfeest belooft weer een fijne boel te worden! Kindjes van 2 tot 6 jaar kunnen komen luisteren naar spannende avonturen en grappige verhaaltjes. In maart vieren we ook de Jeugdboekenmaand met als thema "Vrienden voor altijd" Na de verhaaltjes maken we samen een supercool knutselwerkje, en uiteraard krijg je iets lekkers om van te smullen. ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven