> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Stem op ons

Overijse gaat voor de Gouden Kinderschoen
De laatste week is ingegaan: stem ons project 'Spelen à la carte' mee naar de overwinning via www.overijse.be/goudenkinderschoen! Stemmen duurt slechts 1 minuutje... Alvast een dikke dankjewel!
lees meer

Overijse in de bloemetjes
De lente is begonnen, en dan wordt ook onze gemeente weer volop in de bloemetjes gezet. Want ook dit jaar zijn we weer een bloemengemeente met drie bloemensymbolen.
lees meer

Kies jij voor water uit de kraan?
Vandaag is het Wereldwaterdag: tijd om even stil te staan bij ons waterverbruik. Onze gemeente ging alvast het engagement aan om alleen nog kraantjeswater te schenken in de gemeentelijke gebouwen. En jij? Laat jij flessenwater en andere dranken voortaan wat vaker aan de kant staan?
lees meer

Verkoop brandweermateriaal
Wilde jij ook altijd al een beetje 'bij de brandweer' zijn? Hulpverleningszone Oost verkoopt verschillende voertuigen en materieel: doe je bod voor 21 juli.
lees meer

Geef je oude spullen een tweede leven tijdens de R-Bruikdag
Waarom oude spullen weggooien als je er nog wat mee kan doen? Op zondag 31 maart krijgen ze een tweede leven tijdens de R-Bruikdag. Deze actiedag vol inspiratie voor wie wil delen, ruilen, herstellen of herwerken vindt plaats van 10 tot 17 uur in GC de Bosuil.
lees meer

Ochtendwandeling: Op gank langs de Zuidflank
--
Op dinsdag 26 maart spreken we om 08.30 uur af in 't Goe Gezelschap voor een geleide ochtendwandeling langs de Zuidflank in Overijse. Na een verkwikkende tas koffie en een koffiekoek trekken we er met de gids op uit om te ontdekken wat de nieuwe Zuidflank te bieden heeft. Na de wandeling, omstreeks 11.00 uur bieden we nog een aperitief aan om deze interessante voormiddag af te sluiten. ...
lees meer
 
Voorleesuurtje in de bib
--
Elke laatste woensdagnamiddag lezen we voor in de bib. Want voorlezen is leuk, leerrijk en gezellig! Alle kindjes vanaf 2.5 jaar zijn welkom in onze jeugdbib. Ook ouders, grootouders, broers en zussen mogen natuurlijk komen meeluisteren! Inschrijven is niet verplicht!
lees meer
 
Uitlaat Pasen 2019
--
Op maandag 1 april, de dag dat de examens eindigen, zijn alle leerlingen welkom op Kamp Kwadraat op een nieuwe editie van Uitlaat! Installeer je in onze filmzaal, daag je vrienden uit op de PS4, neem deel aan knotsgekke activiteiten of ga los op topattracties. Eten en drinken zijn aan democratische prijzen te verkrijgen, een hamburger krijg je er gratis bovenop! Kan je al niet wachten? Noteer ...
lees meer
 
Gratis themales reanimeren en defibrilleren Hartveilig (3 uur)
--
Inhoud en nut van de AED-opleidingOm mensen met een hartstilstand echt te kunnen redden en dus hartveilig te zijn, moeten omstaanders snel en juist kunnen reageren. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven