> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Zes nieuwe collega's gezocht

Geef mee vorm aan de Ring van de toekomst: deel 2
Voor de herinrichting van de Ring rond Brussel is de organisatie De Werkvennootschap volop bezig met het bestuderen van alternatieven en varianten. Na een eerste enquête lanceert de organisatie nu een vervolgenquête: vul de enquête in via https://ringoost.be/nl. 
lees meer

Klimaatmobiel rijdt Overijse opnieuw binnen
Ben je van plan om energiezuinig te bouwen of te verbouwen of zoek je informatie rond duurzaam wonen? Vanaf maandag 26 oktober kan je hiervoor opnieuw terecht in de Klimaatmobiel.
lees meer

Campagne Vlaanderen Feest afgelast
Het coronavirus strooit ook bij Vlaanderen Feest roet in het eten. In samenspraak met de Vlaamse regering is de campagne dit jaar afgelast.
lees meer

Alcohol en drugs bij jongeren
--
Wat doen alcohol en drugs met je tiener ? Wat doe je als ouder als er impact is op jullie gezin ? Hoe stel je grenzen ? Hoe bespreek je dit met je puber ?
lees meer
 
Pop-up wijnmuseum
--
De wijnproductie in Overijse van 1955 tot nu... Ontdek de historiek van de wijnproductie in de druivengemeente Overijse in gemeenschapscentrum De Bosuil. Via infoborden, foto's en filmbeelden kom je alles te weten over de oprichting en werking van de wijncoöperatieve ISCA (1955) tot de verderzetting van de activiteiten door wijnkelders Soniën (1978 tot heden). Maak ook kennis met tientallen ...
lees meer
 
Bloedinzameling Maleizen
--
Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven