Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

De Brabantse Pijl trekt door Overijse

Woensdag 17 april Brabantse Pijl
Op woensdag 17 april doorkruist de voorjaarsklassieker De Brabantse Pijl opnieuw de straten van Overijse. Een overzicht van de aangepaste verkeersorganisatie vind je hier. Een overzicht van de omleidingen van De Lijn vind je hier.
lees meer

Interrand stelt gratis 15.000 herbruikbare bekers ter beschikking
De afvalintercommunale Interrand heeft 15.000 herbruikbare bekers aangekocht. Erkende organisaties en verenigingen, maar ook buurtcomités, onderwijsinstellingen en gemeentelijke diensten in Overijse, Hoeilaart en Tervuren kunnen deze gratis gebruiken. 
lees meer

Schrijf je in voor de Marktdag tijdens de Druivenfeesten!
Ben je marktkramer in hart en nieren? Heb je nog wat speelgoed, kledij, ongebruikte spullen op zolder liggen? Maak en/of verkoop je een (h)eerlijk bio- of streekproduct? Wil je jouw vereniging in de kijker zetten? Schrijf je dan in voor de Marktdag op zaterdag 22 augustus! 
lees meer

Oproep: meld ons je stormschade
De zware stormwinden die op 10 maart 2019 over Vlaanderen raasden, hebben op diverse plaatsen schade aangericht. Het Vlaams Rampenfonds onderzoekt momenteel of dit stormweer als een algemene ramp kan worden erkend. Hiervoor baseert het Rampenfonds zich op onze informatie over de schadegevallen. 
lees meer

Kom naar de Familiepicknick
Nood aan wat 'quality time' met je gezin? Kom dan naar onze Familiepicknick in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat! We voorzien tal van gezellige activiteiten om samen met je kind(eren) te doen.
lees meer

Nieuw: brochure zaalverhuur
Op zoek naar een zaal voor een familiefeest? Of eerder naar een rustige vergaderzaal of een pittig sportveld? Raadpleeg dan onze nieuwe brochure Zalenzoeker en Veldenvinder, die je als gids in je zoektocht kunt gebruiken.
lees meer

Sluitingsdagen paasvakantie
Op woensdag 17 april trekt de wielerwedstrijd De Brabantse Pijl door Overijse. Daarom is de Bib die dag open tussen 10 uur en 12 uur en dus niet tot 19 uur. Op paasmaandag 22 april zijn alle gemeentediensten gesloten. Bijkomend zal de Bib ook op zondag 21 april gesloten zijn.
lees meer

Overijse doet aan Zumba Step!
--
Zumba Step is de ideale workout om je conditie te verbeteren door te dansen. Je krijgt ook een betere coördinatie en traint de spieren van het onderlichaam via de speciaal ontworpen step. PRIJS: 30 euro DATA: Van 29 april t.e.m. 27 mei 2019 PLAATS: Gem.Basisschool Overijse, turnzaal 1, Stationsplein EXTRA INFO: Contacteer Sporeo op 02/686 90 20 of sportdienst@sporeo.be 16 plussers Extra info:
lees meer
 
Buitenspeeldag
--
Op de eerste woensdag na de Paasvakantie is het weer zo ver. Dan is er op alle tv-zenders voor kinderen enkel een zwart scherm te zien en is het buiten spelen geblazen! Dit jaar is het in Overijse niet op Kamp Kwadraat te doen maar trekken we voor het eerst naar het Meiveld! De Speeltuin én de Zuidflank worden gepimpt met extra klim- en spelinstallaties, sportinitiaties en andere activiteiten. ...
lees meer
 
Sport-na-school Kinderyoga op dinsdag
--
KOSTPRIJS 198 EUR voor de 22-lessenreeks EXTRA INFO Sport na school kinderyoga wordt vlak na schooltijd aangeboden aan de kinderen van de lagere school van de Gemeentelijke Basisschool Overijse. De les gaat door wekelijks op dinsdag in de turnzaal van de school en start om 15.45u. Vòòr de les worden de kinderen van GBO verzameld op de speelplaats en opgehaald door de yogajuf, Na de les vanaf ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven