> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Overijse wint de Gouden Kinderschoen

Overijse wint de Gouden Kinderschoen
De overwinning is binnen! Ons Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) kreeg uiteindelijk de Gouden Kinderschoen binnen de categorie schoolgaande kinderen.
lees meer

Nieuw: beurtenkaart sport
Wil je gebruikmaken van het atletiekpark Den Heurk? Dan heb je vanaf nu een beurtenkaart sport nodig om binnen te raken. 
lees meer

Nieuwe collega's gezocht
Ben of ken jij een administratieve duizendpoot die houdt van afwisselende taken? Voor de dienst Burgerzaken zijn we op zoek naar twee nieuwe collega's. Alle info over de vacature vind je hier.
lees meer

Lessenreeks circomotoriek voor kleuters
Wist je dat samen spelen met je kleuter wonderen doet voor zijn/haar ontwikkeling? En het plezier dat je er zelf uithaalt is bovendien onbetaalbaar! Tijdens een vierdelige lessenreeks circomotoriek op zondag in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat ontdekken jullie samen verschillende acrobatie-oefeningen en uitdagend circusmateriaal. Schrijf jezelf en je kleuter snel in, want de eerste les is zondag 5 mei!
lees meer

Goedkeuring landinrichtingsplan IJsevallei
De Vlaamse regering heeft het landinrichtingsplan IJsevallei goedgekeurd. Hierdoor kan onze gemeente samen met de gemeente Hoeilaart en de Vlaamse Landmaatschappij starten met de realisatie van een betere natuurlijke verbinding tussen het Meerdaalwoud en het Zoniënwoud.
lees meer

Processie Jezus-Eik
Vanavond vindt er in Jezus-Eik een kaarsenprocessie plaats. Tussen 19.45 u en 20.15 u zal deze processie langs de Brusselsesteenweg passeren. Hou er dus rekening mee dat je als bestuurder op dat moment even zult moeten wachten om verder te rijden totdat de processie overgestoken is.
lees meer

Mei Plasticvrij: doe jij mee?
Het is weer Mei Plasticvrij: een bewustwordingscampagne om allemaal samen één maand ons gebruik van wegwerpplastic te verminderen. Doe jij mee? Hier vind je alvast heel wat tips en informatie.
lees meer

Van Isca tot Druivenfeesten
--
Isca, het iconische wijnhuis uit Overijse, stond aan de wieg van de huidige Druivenfeesten. O.a. Raymond Vandenput schoot prachtige beelden over deze eerste stoeten, voor de gelegenheid prachtig gemonteerd door Hugo Dewit. Filmlezing over de Druivenstoeten van eind 1950 tot begin 1970. Filmlezing over de Druivenstoeten van eind 1950 tot begin 1970 en de band met de wijnproductie in Overijse. ...
lees meer
 
Bloemenmarkt
--
...
lees meer
 
Jonna Crea-atelier
--
Op een eenvoudige wijze maken we van je tekening een popje. We brengen je sprookjesfiguur tot leven! Zondagvoormiddag is een leuk moment om samen iets te doen. In dit atelier knutselen, timmeren en schilderen kinderen samen met mama of papa.  Deze workshops zijn voor kinderen van 4 tot 8 jaar en een mama of papa. Op een eenvoudige wijze maken we van je tekening een popje. We brengen je ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven