> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Geef je mening over ons informatieblad

Lezersonderzoek De Overijsenaar
Anderhalf jaar geleden werd het gemeentelijke informatieblad De Overijsenaar helemaal vernieuwd. En we zijn heel benieuwd naar je mening over deze vernieuwing.
lees meer

Opening toeristisch seizoen
Dit weekend trappen we ons toeristisch seizoen af. Speciaal voor deze aftrap organiseren we een feestelijk weekend vol activiteiten voor jong en minder jong, voor Bourgondiërs en natuurliefhebbers, voor sportievelingen en levensgenieters… Kortom: pittig Overijse biedt voor ieder wat wils! Lees zeker verder en ontdek het programma.   
lees meer

Cultuur in première
Wil je als eerste ontdekken wat er volgend seizoen op het programma staat in de cultuurhuizen uit de Druivenstreek? Op vrijdag 7 juni stellen CC Den Blank, GC de Bosuil en GC Felix Sohie (Hoeilaart) de nieuwe brochure van het cultuurabonnement Druivenstreek voor in GC de Bosuil.
lees meer

Geen avonddienst burgerzaken op 27 mei
Op maandagavond 27 mei, de dag na de verkiezingen, zal de dienst Burgerzaken gesloten zijn. Dit betekent dat je op maandag 27 mei enkel tussen 8 uur en 12 uur terecht kan bij de dienst Burgerzaken.
lees meer

Plek voor de blok
Studeer je graag in gezelschap voor je examens? Je kan bij ons op verschillende plaatsen terecht om te blokken in groep.
lees meer

Gezocht: monitoren voor het IBO
Ben je creatief en werk je graag met kinderen? Het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) is op zoek naar monitoren voor tijdens de krokusvakantie (24-28 februari).
lees meer

Interesse in een druivenserre?
Wil jij een druivenserre die wordt afgebroken een nieuw leven geven? 3WPlus zoekt voor een (particuliere) druivenserre een nieuwe woonst.
lees meer

Help onze bijen!
Haal een gratis zakje bijvriendelijk bloemenzaad aan het onthaal van De Vuurmolen.
lees meer

Afrika Film festival: Liyana
--
Een organisatie van GROS Overijse in het kader van Afrika Filmfestival. De opbrengst van deze vertoning gaat naar een goed doel! Een groepje weeskinderen uit Swaziland bedenkt een verhaal: ze fantaseren hoe de dappere Liyana op een tocht vertrekt om haar ontvoerde tweelingbroertjes te bevrijden. De jonge vertellers bedenken voor hun heldin een pad vol gevaren en betovering en putten hun ...
lees meer
 
Artotheek: kunst te huur
--
Wil je thuis genieten van een echt kunstwerk, maar weegt de aankoop zwaar door of kan je moeilijk kiezen? Dan is de Artotheek de oplossing! Je kan er tegen een lage prijs kunstwerken huren om thuis uit te proberen. Om de zes maanden kan je werken kiezen uit de nieuwe tentoonstelling. Na die zes maanden breng je ze terug, koop je ze of ruil je ze om voor nieuwe exemplaren.
lees meer
 
Bloedinzameling Overijse
--
Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?
lees meer
 
34e Druivenslalom
--
34e Druivenslalom. De jaarlijkse afspraak waar auto-sport piloten hun behendigheid kunnen laten zien in de Druivenstreek.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven