> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Klink mee op onze Gouden Kinderschoen

Viering Gouden Kinderschoen: u komt toch ook?
Tijdens een klinkende receptie op woensdag 5 juni vieren we de Gouden Kinderschoen die de buitenschoolse kinderopvang won. Iedereen (jong en minder jong) is hierop welkom van 16 u tot 18 u in Kamp Kwadraat. Hoe meer zielen, hoe meer feestvreugde: iedereen welkom! 
lees meer

Aziatische hoornaar gezien? Meld je waarneming.
Wetenschappers roepen op om uit te kijken naar de Aziatische hoornaar en om waarnemingen te melden op www.vespawatch.be. De Aziatische hoornaar is een exotische wesp die oorspronkelijk uit China komt, maar steeds vaker voorkomt in Vlaanderen. De wesp vormt vooral een bedreiging voor honingbijen, wilde bijen en andere bestuivers. Door de waarnemingen wil de overheid de invasie van deze hoornaar zoveel mogelijk beperken.
lees meer

Fotowedstrijd Druivenfeesten
Hoe weerspiegelt Overijse door jouw lens? Bezorg ons je mooiste, grappigste, kunstzinnigste of ontroerendste foto's in het thema 'Overijse Weerspiegelt' en win drankjetons voor de Druivenfeesten t.w.v. € 30 en eeuwige roem in onze straten.
lees meer

Vacature diensthoofd Programmatiecel en cultuurcentrum Den Blank
Wil je mee vorm geven aan het culturele, toeristische, sportieve en recreatieve aanbod van onze gemeente? Heb je bovendien leidinggevende capaciteiten, dan ben je misschien wel het diensthoofd dat we zoeken voor onze Programmatiecel en het cultuurcentrum Den Blank.
lees meer

Wereldontbijt op Vaderdag
Op Vaderdag op zondag 9 juni kan iedereen in Kamp Kwadraat aanschuiven voor een wereldontbijt met Fairtrade producten. De opbrengst gaat naar het Damdame project in Nepal dat zorgt voor renteloze leningen voor moeders uit de armste gezinnen.
lees meer

Trommel je buren op en win een live radio-uitzending
Tijdens het lange Hemelvaartweekend (van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni) organiseert Radio 2 de eerste editie van Straat Préféré, het grootste burenfeest van 't land. Organiseer dat weekend samen met je buren een leuke activiteit, registreer deze op radio2.be en maak kans op een live radio-uitzending vanuit je straat.
lees meer

Geen avonddienst burgerzaken op 27 mei
Op maandagavond 27 mei, de dag na de verkiezingen, zal de dienst Burgerzaken gesloten zijn. Dit betekent dat je op maandag 27 mei enkel tussen 8 uur en 12 uur terecht kan bij de dienst Burgerzaken.
lees meer

ZomerApero - Afterwork party
--
Op donderdag 6 juni 2019 baadt vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat in Overijse opnieuw in een zomers sfeertje tijdens de jaarlijkse ZomerApero. Tijdens de ZomerApero geniet je na het werk met collega's, vrienden of familie van een hapje, een drankje en het gezellig samenzijn. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Iedereen is welkom !!
lees meer
 
Tropiscala 2019
--
Strandvolleybal in je eigen dorpscentrum, wie doet hen dat na? En toch, reeds meer dan 10 jaar, kan het 1 keer per jaar in Overijse op Tropiscala! In 2019 zullen 18 ploegen uit de regio strijden om de winst in dit unieke toernooi. Maar Tropiscala is meer dan dat… Doorlopend: springkastelen en spectaculaire attracties voor kinderen. 19u: Very Disco Channel Brussel Brost, Café AperO , VIEF 21u: ...
lees meer
 
3de kubbtornooi Tigerlifting Overijse
--
Wij zijn een vriendengroep uit Overijse die vier jaar geleden een kubbploeg hebben opgericht. Wie graag kubb speelt, plezier maakt, lekker eet en drinkt. Niet twijfelen en inschrijven bij tomgysegom@yahoo.com.
lees meer
 
Scheiding bij familie of vrienden. Hoe kan ik helpen?
--
Een scheiding raakt ouders en kinderen, maar ook familie en vrienden. Als familielid, vriend, leerkracht, buur… wil je graag helpen. Maar hoe? Mag je vragen hoe het echt gaat? Hoe kan je tonen dat je er bent? Hoe ga je om met het verdriet en de boosheid van iemand in scheiding? En anderzijds, als je zelf in een scheiding zit, op welke steun kan jij rekenen in je omgeving? Voordracht gebaseerd ...
lees meer
 
Aperitiefconcert: Melina
--
Een aperitiefconcert om niet te missen! Kom genieten van dit uitzonderlijke aperitiefconcert. Trio Melina, bestaande uit Vincent Van Audenhove (piano), Mikko Pablo (cello) en Lore Vancauwenberghe (viool) brengen kaskrakers uit het klassieke repertoire. Beginnen doen ze met de befaamde vioolsonate in e-mineur van Wolfgang Amadeus Mozart. Daarop volgend komen de welbekende klanken van de ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven