> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Overijse Overlegt: start tweede fase

Overijse Overlegt: praatcafés uitgesteld
De praatcafés waarop ons bestuur het meerjarenplan toelicht, zijn uitgesteld. Zodra de nieuwe data hiervoor gekend zijn, communiceren we hierover via onze kanalen (website, nieuwsbrief, Facebook).
lees meer

Vacature diensthoofd Programmatiecel en cultuurcentrum Den Blank
Wil je mee vorm geven aan het culturele, toeristische, sportieve en recreatieve aanbod van onze gemeente? Heb je bovendien leidinggevende capaciteiten, dan ben je misschien wel het diensthoofd dat we zoeken voor onze Programmatiecel en het cultuurcentrum Den Blank.
lees meer

Wie maakt de brug op 31 mei 2019?
Op vrijdag 31 mei is het administratief centrum De Vuurmolen gesloten. De Bib is sowieso gesloten op vrijdag, en ook CC Den Blank is toe. Het IBO (buitenschoolse kinderopvang) in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat staat die dag wel paraat.
lees meer

Fruitplukkers gezocht
Wil je graag zelf appels en pruimen van de bomen plukken? Het plukteam van Kamp Kwadraat is op zoek naar nieuwe leden!
lees meer

Maandag 3 juni start inschrijvingen IBO
Op maandag 3 juni 2019 starten de inschrijvingen voor het IBO op woensdagnamiddagen voor het schooljaar 2019-2020.
lees meer

Vernieuwd Taalpunt Nederlands in de Bib
Ben je Nederlands aan het leren of ben je op zoek naar lees-, kijk- en studiemateriaal? In het vernieuwde Taalpunt in de Bibliotheek vind je het allemaal. De collectie van de Bib voor laaggeletterden en anderstaligen die Nederlands leren werd fors uitgebreid.
lees meer

Gratis themales reanimeren en defibrilleren Hartveilig (3 uur)
--
Inhoud en nut van de AED-opleidingOm mensen met een hartstilstand echt te kunnen redden en dus hartveilig te zijn, moeten omstaanders snel en juist kunnen reageren. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer.
lees meer
 
Wereldontbijt op Vaderdag
--
Kom met heel het gezin smullen van een (h)eerlijk ontbijt en steun het goede doel! Inschrijven via de Wereldwinkel of binnenkort via www.overijse.be/gros.
lees meer
 
Academische zitting: Feest van de Vlaamse Gemeenschap 22 juni 2019
--
• Verwelkoming door Inge Lenseclaes, burgemeester • Presentatie: Hendrik Paternoster • Muzikale intermezzi door leerlingen van de pianoklas van APKO onder leiding van Katrijn Simoens • Redevoering door Bart Fierens, voorzitter Algemeen Nederlands Zangverbond • Uitreiking Lutgartprijs • Slotwoord Maria De Rycke, voorzitter Marnixring Overijse De Vrijheijt • Receptie Organisatie: Marnixring ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven