> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Overijse Weerspiegelt

Schitterende foto's Druivenfeesten op Facebook
Wil jij jezelf of anderen zien schitteren tussen al onze foto's van de Druivenfeesten of gewoon de feesten nog eens herbeleven? Geniet dan van onze fotoalbums op onze Facebookpagina van de Druivenfeesten! Als je graag een foto ontvangt of er liever een verwijderd ziet, kan je ons altijd contacteren via chat of druivenfeesten@overijse.be. Wij zien elkaar alvast terug op vrijdag 21 augustus tot en met woensdag 26 augustus 2020!
lees meer

Proefopstelling Witherendreef definitief
Op basis van de resultaten van een bevraging, onze eigen bevindingen en cijfermateriaal van de verkeersstromen blijft de proefopstelling in de Witherendreef in haar huidige vorm behouden.
lees meer

Team Mariëndal zoekt versterking
Onze collega's van Woonzorgcentrum Mariëndal zijn op zoek naar enkele nieuwe collega's: een ergotherapeut, een zorgkundige en een verpleegkundige. Een uitdagende job verzekerd!
lees meer

Water sparen: enkele tips
De voorbije weken heeft het niet of nauwelijks geregend. Tegelijkertijd zitten we met z'n allen in ons kot en dringt een zomer in eigen tuin zich op. De vraag naar water is dus groot en het waterverbruik breekt alle records. Om de levering van lekker en gezond drinkwater te kunnen blijven verzekeren, geeft De Watergroep graag enkele tips om zuiniger om te springen met drinkwater. 
lees meer

Tropiscala 2019
--
Strandvolleybal in je eigen dorpscentrum, wie doet hen dat na? En toch, reeds meer dan 10 jaar, kan het 1 keer per jaar in Overijse op Tropiscala! In 2019 zullen 18 ploegen uit de regio strijden om de winst in dit unieke toernooi. Maar Tropiscala is meer dan dat… Doorlopend: springkastelen en spectaculaire attracties voor kinderen. 19u: Very Disco Channel Brussel Brost, Café AperO , VIEF 21u: ...
lees meer
 
BKO Kunstfeest, opendeurdagen en inschrijvingen
--
BKO Academie Kunstfeest, opendeurdagen & inschrijvingen zaterdag 22 juni t/m dinsdag 25 juni 2019 Mis ons jaarlijkse Kunstfeest niet! U kan er rondwandelen in de ateliers waar creaties van het afgelopen schooljaar tentoongesteld worden, er verbluft stilstaan bij het werk van de kinderen en bewonderend blijven kijken naar wat tekenaars, schilders, fotografen, keramisten en grafici ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven