> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Win win win

Overijse Overlegt: praatcafés uitgesteld
De praatcafés waarop ons bestuur het meerjarenplan toelicht, zijn uitgesteld. Zodra de nieuwe data hiervoor gekend zijn, communiceren we hierover via onze kanalen (website, nieuwsbrief, Facebook).
lees meer

Win een uniek Tour de France-verkeersbord
Morgen is het zover: dan passeert de Tour de France eindelijk door onze gemeente! Na deze feestelijke doortocht geven we 20 oranje verkeersborden weg die speciaal voor deze gelegenheid werden gemaakt.
lees meer

Vacatures OCMW
Het OCMW en Woonzorgcentrum Mariëndal zijn nog altijd op zoek naar gedreven collega's om een aantal functies in te vullen: een deskundige Kinderopvang, een verpleegkundige en een zorgkundige. Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Aarzel dan niet om die persoon te motiveren om deel te nemen.
lees meer

Sluitingsdagen juli
Hou rekening met de sluitingsdagen van De Vuurmolen, CC Den Blank en de Bib tijdens de Vlaamse en nationale feestdag.
lees meer

"Koers Literair": literair evenement naar aanleiding van doortocht van de Tour De France in Overijse
--
Op zondag 7 juli om 11 uur verwachten we alle ‘amateurs’ voor een gezellig aperitiefmoment in de bib. We brengen korte stukjes over het wielrennen, de Ronde van Frankrijk en ook de grote coureur Eddy Merckx. Een afwisselend programma met weetjes, poëzie, wat muziek en ook een natje en een droogje. Ook professioneel wielrenner Kris Bosmans komt op bezoek voor een kort interview. Ideaal voor al ...
lees meer
 
In Villa Limpens
--
Chapelle de Lorraine geeft een concert in de tuin van Villa Limpens. Bij slecht weer zal dit concert door gaan in GC de Bosuil... Kamerorkest Chapelle de Lorraine, geworteld in Jezus-Eik, brengt een concert in een uniek kader. In de prachtige tuin van de familie Limpens zal de Chapelle de Lorraine Engelse muziek van het begin van de vorige eeuw brengen, toen de villa in zijn huidige vorm ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven