> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Schitter jij als onze volgende Druivenambassadeur?

Schrijf je snel in voor 'Overijse Sport'!
Binnenkort start 'Overijse Sport' weer en kan je opnieuw proeven van verschillende sporten tijdens de initiatielessen. Schrijf je in via onze website.
lees meer

Stel je kandidaat als volgende Druivenambassadeur
Heb jij een hart voor onze Druivenstreek? Wil jij ons vertegenwoordigen in binnen- en buitenland? Word dan de volgende (Vice)Druivenambassadeur! Voor meer info en vragen kan je op 30 juli om 20 uur terecht in de gemeentelijke druivenserres Solheide voor ons infomoment. 
lees meer

Captatieverbod waterlopen
Momenteel zijn de waterstanden in de provincie Vlaams-Brabant zo laag dat er een captatieverbod wordt ingesteld voor de hele provincie Vlaams-Brabant vanaf 6 augustus 2020. De einddatum is nog onbepaald.
lees meer

Bloedinzameling Overijse
--
Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?
lees meer
 
Kunst in Overijse
--
Het is weer zover: Kunst in Overijse opent zijn deuren in CC Den Blank! Deze grote tentoonstelling vindt om de twee jaar plaats, traditioneel tijdens en rond de Druivenfeesten. Al vele jaren kan Kunst in Overijse prat gaan op een grote belangstelling van kunstenaars en kunstliefhebbers. Ongeveer 60 creatieve kunstenaars uit Overijse tonen hun artistieke talent en dit in allerlei disciplines ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven