> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Brandend nieuws

Hou het brandveilig
Het warme en droge weer van de laatste tijd zorgt voor enkele extra risico's op het vlak van brandveiligheid. Wees daarom extra waakzaam en volg het advies van de brandweer: vermijd het houden van (kamp)vuren en het gebruik van onkruidbranders en plaats je barbecuestel altijd op een onbrandbare ondergrond.
lees meer

Twee nieuwe vacatures
Onze vacatures liggen ook in de vakantie niet stil: deze keer zoeken we een logopedist voor Gemeentelijke Basisschool Overijse en een begeleider voor onze schoolbussen. Help jij ons aan nieuwe collega's?
lees meer

Asfalteringswerken Waversesteenweg grondgebied Waver
Sinds begin augustus vinden er op de Waversesteenweg in Waver asfalteringswerken plaats. Vanaf volgende week start de tweede fase, waardoor je tot eind augustus moet omrijden langs de E411 afrit 3 Maleizen en afrit 5 Bierges.
lees meer

Proefopstelling Speelberg definitief
De proefopstelling in de Speelberg (gedeelte tussen Bredestraat en Regenmeuterlaan, en het gedeelte tussen Heurkstraat en Alfons Moerenhoutstraat) en de Kerkeweg (gedeelte tussen Bredestraat en Hof ten Put) blijft definitief behouden.
lees meer

Plukteam Kamp Kwadraat
--
Ook dit jaar kan het plukteam van Kamp Kwadraat naarstig aan de slag in de hoogstamboormgaard. Van juni tot en met oktober valt er regelmatig heel wat lekkers te plukken en te rapen in de buitenruimte van Kamp Kwadraat. Gedurende de maanden mei en juni kan je je aanmelden als kandidaat-plukker. Schijf je gratis en vrijblijvend in en we informeren je over de volgende stappen. - Je wordt via ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven