> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Eend(t)je om niet te vergeten

Eendjesrace Druivenfeesten
Vorige week doken er overal in Overijse eendjes op. Heb jij er één gevonden? Versier dan jouw exemplaar en breng het mee naar Kids Royal, de kindernamiddag van de Druivenfeesten. Om 14.30 uur vindt er een eendjesrace plaats op het Stationsplein.
lees meer

Kamp Relax
Op zondag 8 september kunnen grootouders en hun kleinkinderen opnieuw terecht in Kamp Relax voor een leuke namiddag. Van 14 tot 17 uur vinden in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat activiteiten plaats voor jong en oud. Het thema is Griekenland, met specialiteiten uit de Griekse keuken. Geniet van livemuziek, het springkasteel of een ritje met een paard en koets. De inkom is gratis. Inschrijven is niet nodig.
lees meer

Sluitingsdagen augustus
Op donderdag 15 augustus zijn onze gemeentediensten een hele dag gesloten omwille van Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Op woensdag 28 augustus zijn we alleen in de namiddag gesloten voor de Druivenkoers.
lees meer

Hallo zomer in de Druivenstreek
Bewonder onze mooie Druivenstreek in deze zomerse reportage van TV Plus.
lees meer

Kinder- en Jeugdjury Druivenstreek
25-09-2020
De inschrijvingen voor het KJV-leesseizoen 2019-2020 zijn open. Wie graag leest en ervan droomt om jurylid te spelen, kan nu ook in Overijse meedoen aan KJV.
lees meer
 
Arcadegames in de bib
--
Tijdens de Druivenfeesten kan je in de bib komen gamen op artistieke handgemaakt arcadekasten. Check de openingsuren op overijse.bibliotheek.be.
lees meer
 
Omelettenkermis
--
Voetbal en OntspanningsKring presenteert zijn 39ste Omelettenfestival. De meest verrassende omeletten en andere lekkernijen.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven