> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Ideeën gezocht: laatste dagen

Overijse Overlegt: praatcafés uitgesteld
De praatcafés waarop ons bestuur het meerjarenplan toelicht, zijn uitgesteld. Zodra de nieuwe data hiervoor gekend zijn, communiceren we hierover via onze kanalen (website, nieuwsbrief, Facebook).
lees meer

Vacatures OCMW
Het OCMW en Woonzorgcentrum Mariëndal zijn nog altijd op zoek naar gedreven collega's om een aantal functies in te vullen: een deskundige Kinderopvang, een verpleegkundige en een zorgkundige. Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Aarzel dan niet om die persoon te motiveren om deel te nemen.
lees meer

Schitterende foto's Druivenfeesten op Facebook
Wil jij jezelf of anderen zien schitteren tussen al onze foto's van de Druivenfeesten of gewoon de feesten nog eens herbeleven? Geniet dan van onze fotoalbums op onze Facebookpagina van de Druivenfeesten! Als je graag een foto ontvangt of er liever een verwijderd ziet, kan je ons altijd contacteren via chat of druivenfeesten@overijse.be. Wij zien elkaar alvast terug op vrijdag 21 augustus tot en met woensdag 26 augustus 2020!
lees meer

In Villa Limpens
--
Chapelle de Lorraine geeft een concert in de tuin van Villa Limpens. Bij slecht weer zal dit concert door gaan in GC de Bosuil... Kamerorkest Chapelle de Lorraine, geworteld in Jezus-Eik, brengt een concert in een uniek kader. In de prachtige tuin van de familie Limpens zal de Chapelle de Lorraine Engelse muziek van het begin van de vorige eeuw brengen, toen de villa in zijn huidige vorm ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven