Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

Ideeën gezocht voor nieuw speelterrein

Speelplein Het Meiveld wordt vernieuwd
De speeltuin Het Meiveld achter de Bib en CC Den Blank wordt al jaren erg intensief gebruikt en is aan vernieuwing toe. Maar hoe gaan we het speelterrein vernieuwen? Daar mogen kinderen, jongeren, verenigingen, scholen, ouders én grootouders mee hun zegje over doen tijdens enkele inspraakmomenten. 
lees meer

Vacature deskundige Vastgoed en Contractbeheer
Heb jij affiniteit met vastgoed en wil je je vastbijten in het contractbeheer voor het vastgoedpatrimonium van de Gemeente en OCMW Overijse? Dan ben jíj de collega die we zoeken! Als deskundige vastgoed en contractbeheerder beheer je onze vastgoedportefeuille. Interesse? Bekijk dan zeker de volledige functiebeschrijving op onze website.
lees meer

Bezoek Druiven Dewit tijdens Dag van de Landbouw
Zondag 15 september is het dag van de landbouw. Verschillende land- en tuinbouwbedrijven zetten dan hun deuren open voor het publiek. Ook Druiven Dewit uit Overijse doet mee! Volg een rondleiding op hun bedrijf en ontdek het parcours van een kleine scheut tot een lekkere sappige druiventros. Ontdek alle bedrijven op www.dagvandelandbouw.be.
lees meer

Politiecontroles in Vlaams-Brabant
In september controleren de politiediensten in Vlaams-Brabant extra op rijden onder invloed en op afleiding aan het stuur. Hiermee wil de provincie, samen met de lokale en federale politiediensten en het gerecht, een daling van het aantal verkeersongevallen realiseren.
lees meer

Presentatie herinrichting van de Ring
De Werkvennootschap nodigt je uit op het presentatiemoment ter afsluiting van de eerste onderzoeksfase van het project Werken aan de Ring. Op deze avond kom je meer te weten over de verschillende voorstellen, hun mobiliteitseffecten en het verdere verloop van het project.
lees meer

Schrijf je snel in voor 'Overijse Sport'!
Binnenkort start 'Overijse Sport' weer en kan je opnieuw proeven van verschillende sporten tijdens de initiatielessen. Schrijf je in via onze website.
lees meer

Plukteam Kamp Kwadraat
--
Ook dit jaar kan het plukteam van Kamp Kwadraat naarstig aan de slag in de hoogstamboormgaard. Van juni tot en met oktober valt er regelmatig heel wat lekkers te plukken en te rapen in de buitenruimte van Kamp Kwadraat. Gedurende de maanden mei en juni kan je je aanmelden als kandidaat-plukker. Schijf je gratis en vrijblijvend in en we informeren je over de volgende stappen. - Je wordt via ...
lees meer
 
Inloopmoment Kind & Gezin op het Babycafé !
--
Het gratis maandelijks inloopmoment geeft je de kans om vragen over zwangerschap, bevallen, opvoeden, ... te stellen aan een medewerker van Kind & Gezin. Vanaf 2019 kan je met al je vragen terecht in het Babycafe in GC de Bosuil op elke derde dinsdag van de maand tussen 11 en 12 uur.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven