> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Wij werven aan

Wij zoeken:
- een deskundige Vastgoed en Contractbeheer- twee Ergotherapeuten (tijdelijk)- een verpleegkundige voor het Woonzorgcentrum Mariëndal- een zorgkundige voor het Woonzorgcentrum Mariëndal.En de organisatie 'Bewegen op verwijzing' zoekt een Bewegingscoach.
lees meer

WZC Mariëndal zet dementie centraal
Naar aanleiding van Werelddag Dementie op 21 september organiseert het Woonzorgcentrum op 5 oktober een gratis filmvoorstelling en stelt het verschillende projecten voor die gericht zijn op personen met dementie.
lees meer

Bedank voorbeeldige chauffeurs via een ‘control cruiser’ bord
De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) voert in oktober een positieve campagne om chauffeurs die zich aan de snelheidslimiet houden te bedanken. Ook jij kan deze positieve campagne ondersteunen. 
lees meer

Internationale Dag van de Vrede
21 september is door de VN uitgeroepen tot Internationale Dag van de Vrede. Ook in Overijse wappert de vredesvlag vreedzaam.
lees meer

Autoloze zondag in Brussel op 22 september 2019
Brussel organiseert op zondag 22 september 2019 de jaarlijkse Autoloze zondag. Van 9u30 tot 19u is het hele Brusselse Gewest gesloten voor auto's. Het verbod geldt voor alle gemotoriseerde voertuigen. Enkel hulpdiensten, voertuigen van openbaar nut en personen in het bezit van een doorgangsbewijs mogen rijden in de zones die voor het autoverkeer verboden zijn. Ook elektrische fietsen zijn toegelaten. (foto: mobilmix.brussels)
lees meer

R-BRUIKDAG
--
Actiedag vol inspiratie voor wie wil delen, ruilen, herstellen of herwerken! Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. Repair Café Alle info op http://www.repaircafedruivenstreek.be/ Appelpersmobiel Breng je appels mee en laat ze persen tot sap. 5,5 euro voor bussen van 5 liter. Op afspraak: info@appelperslerouge.be Luierbank i.s.m. Huis van het kind Druivenstreek. Heb je ongebruikte ...
lees meer
 
Wandeluurtje Jezus-Eik
--
In samenwerking met Wandelsport Vlaanderen organiseren de IJsetrippers vanaf februari opnieuw de wandeluurtjes. Dit zijn gezondheidswandelingen van 4 tot 8 km langs rustige wandelwegen met aandacht voor het belang van bewegen. Er is immers vastgesteld dat regelmatige beweging bijdraagt tot een betere gezondheid, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak EN het voorkomt ook versnelde ...
lees meer
 
Mozaïek Praatafé dementie druivenstreek
--
“Aandachtspunten bij opname ” Home info Opgenomen worden in een rusthuis is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis. Vaak wordt dit onderschat. Men stelt de keuze van een rusthuis altijd maar uit tot op het moment dat het plots dringend wordt. Men zit met vele vragen en weet niet hoe eraan te beginnen. Wat vind ik belangrijk? Waar moet ik op letten bij een bezoek aan een rusthuis? Dit zijn ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven