> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Wegwijs in ons nieuws

OCMW Overijse zoekt nieuwe collega's
OCMW Overijse is op zoek naar 2 nieuwe collega's: een poetshulp aan huis en een maatschappelijk werker voor de Sociale dienst (halftijds). Interesse? Lees dan zeker verder!
lees meer

Infosessie 'Wegwijs in de webwinkel' december
Je kind inschrijven voor de speelpleinen, deelnemen aan een culturele activiteit of een zaal reserveren voor je vereniging? Tijdens deze gratis infosessie ontdek je alle mogelijkheden van de webwinkel. 
lees meer

Programmeren kan je leren
Kinderen tussen 7 en 18 jaar kunnen elke eerste zaterdag van de maand leren programmeren in de gratis Coderdojo in onze Bib. Plaatsen zijn beperkt!
lees meer

Opendeurdag politie en brandweer
Politie en brandweer gooien de deuren open op zondag 6 oktober tussen 10 en 17 uur.
lees meer

Faillissement van Thomas Cook: vragen en antwoorden
Het faillissement van Thomas Cook treft tienduizenden Belgen. Vraag je je af wat de gevolgen voor jouw situatie zijn? Negen vragen en antwoorden om meer duidelijkheid te scheppen!
lees meer

R-BRUIKDAG
--
Actiedag vol inspiratie voor wie wil delen, ruilen, herstellen of herwerken! Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. Repair Café Alle info op http://www.repaircafedruivenstreek.be/ Appelpersmobiel Breng je appels mee en laat ze persen tot sap. 5,5 euro voor bussen van 5 liter. Op afspraak: info@appelperslerouge.be Luierbank i.s.m. Huis van het kind Druivenstreek. Heb je ongebruikte ...
lees meer
 
Smart Café Overijse: Muziek beluisteren
--
In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen. ?Tijdens dit Smart Café bekijken ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven