> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Versterking gezocht

Gezocht: nieuwe collega's voor afdeling Vrije Tijd
Wil jij onze pittige afdeling Vrije Tijd versterken? We zijn op zoek naar een publiekswerker en een verantwoordelijke voor de cel onthaal en administratie.
lees meer

Woonzorgcentrum Mariëndal zoekt nieuwe collega's
Je bent verpleegkundige of zorgkundige? Je hebt zin in een nieuwe uitdaging? Je zoekt een job met verantwoordelijkheid in een warme en open omgeving? Dan hebben wij een match!
lees meer

Overijse Overlegt: praatcafés uitgesteld
De praatcafés waarop ons bestuur het meerjarenplan toelicht, zijn uitgesteld. Zodra de nieuwe data hiervoor gekend zijn, communiceren we hierover via onze kanalen (website, nieuwsbrief, Facebook).
lees meer

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geeft onze gemeente samen met de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus en de Kringwinkel Hageland je graag een duwtje in de rug.
lees meer

Bedank voorbeeldige chauffeurs via een ‘control cruiser’ bord
De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) voert in oktober een positieve campagne om chauffeurs die zich aan de snelheidslimiet houden te bedanken. Ook jij kan deze positieve campagne ondersteunen. 
lees meer

Literaire ontmoeting: Rudi Vranckx en Annelies Van Herck
Zin in een boeiende maandagavond? Op 7 oktober om 20.30 u gaat oorlogsjournalist Rudi Vranckx met nieuwsanker Annelies Van Herck in gesprek over hoe hij drie decennia aan oorlogen beleefd heeft. 
lees meer

Mysterieuze bossen
Heb je het Zoniënwoud al eens in het donker bezocht? Op zaterdag 12 oktober 2019 kan je met de hele familie een mysterieuze avondwandeling vol spektakels maken in het bos.
lees meer

Computer en internet voor beginners
--
Wil je graag leren werken met een computer? Wil je oefenen met de muis en het toetsenbord? Samen maken we mappen en stellen we een brief op. Je leert ook surfen op het internet. Je maakt kennis met een aantal praktische websites en leert werken met de Google zoekmachine. Je kan op je eigen tempo op de computer oefenen. Georganiseerd door Cultuurcentrum Den Blank Wil je graag leren werken met ...
lees meer
 
Bloedinzameling Overijse
--
Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?
lees meer
 
Babygebaren: communicatie met je baby
--
Ouders (ook toekomstige) met een baby tussen 0 en 12 maanden kunnen heel wat opsteken. Want, via babygebaren tonen kleintjes wat ze nodig hebben, wat ze zien, wat er in hen omgaat. Verdiep je in deze manier van communiceren die ook de taalontwikkeling en het zelfbewustzijn bevordert. Dit is een organisatie in samenwerking met de Gezinsbond.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven