> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Veel te vertellen...

Telefonisch niet bereikbaar
Deze vrijdagnamiddag 18 oktober zijn onze diensten in De Vuurmolen en Kamp Kwadraat telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 12 u werken we aan onze ICT infrastructuur, waardoor er geen telefoonverkeer mogelijk zal zijn. Je kan ons steeds contacteren via info@overijse.be of via een privébericht op Facebook. Na het weekend staan we ook telefonisch weer voor je klaar.
lees meer

Word jij een van onze nieuwe collega's?
We zoeken heel wat nieuwe collega's: een kinesist voor WZC Mariëndal (deeltijds), een kinderbegeleid(st)er (deeltijds), een maatschappelijk werker,... Neem hier snel een kijkje voor alle openstaande jobs en solliciteren maar! Tot binnenkort?
lees meer

Workshop augmented en virtual reality in de Bib
Met een VR-bril ('virtual reality') op je neus stap je een virtuele wereld binnen. AR ('augmented reality') brengt die ook nog eens tot leven. Ontdek deze nieuwe technologie zelf in de Bib op woensdag 30 oktober van 10 tot 12 uur!
lees meer

Start proefopstelling Heuvelstraat
Vanaf maandag 4 november 2019 start er een proefopstelling in de Heuvelstraat en omgeving.
lees meer

Mammobiel rijdt Overijse binnen
Ben je een vrouw tussen 50 en 69 jaar? Dan kreeg je normaal gezien een uitnodiging in de bus van het Centrum voor Kankeropsporing. Daarmee kan je langskomen voor een gratis mammografie in de Mammobiel. Dat kan van 30 oktober tot en met 4 november op het Begijnhofplein. En op 5 en 6 november aan WOC De Rank in Maleizen.
lees meer

Zoniënwoud app: testers gezocht
Samen met vrijwilligers, bosbeheerders en Partners Zoniënwoud wordt er momenteel naarstig gewerkt aan een applicatie voor het Zoniënwoud voor iOS en Android. Hiervoor zoeken ze nog beta testers die graag een aantal routes voor wandelaars, fietsers of ruiters willen komen ontdekken met de app. Een ideale manier om deze zondag de 'dag van het Zoniënwoud' te vieren!
lees meer

Beschermd tegen de griep voor een prikje
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt? Haal vanaf nu je griepprik. Zo heb je de beste kans om geen griep te krijgen in de winter.
lees meer

Computer en internet voor beginners
--
Wil je graag leren werken met een computer? Wil je oefenen met de muis en het toetsenbord? Samen maken we mappen en stellen we een brief op. Je leert ook surfen op het internet. Je maakt kennis met een aantal praktische websites en leert werken met de Google zoekmachine. Je kan op je eigen tempo op de computer oefenen. Georganiseerd door Cultuurcentrum Den Blank Wil je graag leren werken met ...
lees meer
 
Smart Café Overijse: Fake news
--
In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen. Tijdens dit Smart Café toont Ike ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven