> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Rosse muntjes gezocht

Herfstwandeling WZC Mariëndal
Zin om de benen even te strekken? Op vrijdag 22 november om 14.00 uur organiseert woonzorgcentrum Mariëndal een herfstwandeling van 3 km doorheen het centrum. Iedereen welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
lees meer

Rospot tegen kanker
Steek je rosse muntjes of ander kleingeld in onze Rospot en steun Kom op tegen Kanker. Door het grote succes is de campagne verlengd: in plaats van tot 13 december gaan we door tot 15 januari!
lees meer

Speelplein Het Meiveld: kom babbelen over het ‘babbelplan’!
Na de inspraakmomenten eind september, maakten we een eerste ontwerp voor een vernieuwd speelterrein op Het Meiveld. We stellen dit voorontwerp voor tijdens onze infomarkt op 27 november 2019. Iedereen welkom om feedback te komen geven!
lees meer

Kunstendag voor kinderen
Deze zondag viert heel Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Dan kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven. Ook in Overijse is er heel de dag door weer een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. 
lees meer

Bedank je afvalophaler
Van 18 tot 24 november is het de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter: het perfecte moment om je dankbaarheid te tonen aan de mannen en vrouwen van Interrand, die wekelijks jouw afval meenemen en je helpen in het recyclagepark.
lees meer

Speel mee met het Groot Dictee!
Zin in een plezant dictee? Het Groot Dictee Heruitgevonden/De Schrijfwijzen wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. En dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen!
lees meer

De dienst Voogdij van de FOD Justitie is op zoek naar jou!
Met de toestroom aan vluchtelingen in ons land, stijgt ook de vraag naar voogden voor kinderen die in België aankomen zonder begeleiding van hun ouder(s). Daarom is de dienst Voogdij volop op zoek naar gemotiveerde personen die bereid zijn om deze kinderen en jongeren te begeleiden.
lees meer

Inloopmoment Kind & Gezin op het Babycafé !
--
Het gratis maandelijks inloopmoment geeft je de kans om vragen over zwangerschap, bevallen, opvoeden, ... te stellen aan een medewerker van Kind & Gezin. Vanaf 2019 kan je met al je vragen terecht in het Babycafe in GC de Bosuil op elke derde dinsdag van de maand tussen 11 en 12 uur.
lees meer
 
Begeleid wandeluurtje aan een matig tempo
--
Dit zijn gezondheidswandelingen van een 5-tal km met aandacht voor het belang van het bewegen. We wandelen in groep aan een traag tempo zodat iedereen kan volgen. Elke 1ste dinsdag van de maand vertrekken we aan de Bosuil te Jezus-Eik Elke 3de dinsdag van de maand vertrekken we aan de Begijnhofkapel te Overijse
lees meer
 
Beter leren werken met e-mail
--
Wil je efficiënter werken met jouw mailbox? We helpen je op weg met een hoop praktische tips. Van een handtekening plaatsen en werken met mappen tot het verschil tussen CC en BCC. De focus ligt op de gemeenschappelijke functies die in alle e-mailprogramma’s of -apps zitten. Tijdens de cursus ga je aan de slag met de gratis e-maildienst Outlook.com.Georganiseerd door Cultuurcentrum Den Wil je ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven