> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

In de prijzen gevallen

Team Mariëndal zoekt versterking
Onze collega's van Woonzorgcentrum Mariëndal zijn op zoek naar enkele nieuwe collega's: een ergotherapeut, een zorgkundige en een verpleegkundige. Een uitdagende job verzekerd!
lees meer

Winnaars Cultuurprijzen
Op donderdagavond 21 november reikten we in samenwerking met de Cultuurraad Overijse de driejaarlijkse Cultuurprijzen, de Justus Lipsiusprijs en de Keizer Karel Folkloreprijs uit. Ontdek hier de winnaars!
lees meer

Schrijf je in voor Wintermagie 2019
Wil je als handelaar of vereniging deel uitmaken van een magische en culinaire kerst? Schrijf je dan in voor Wintermagie 2019!
lees meer

Wereldlichtjesdag op 7/12
'Dag lief engeltje, hoog boven ons hoofd. We zullen je niet vergeten, dat hebben we beloofd' (Lieve Boons). Dit weekend vindt Wereldlichtjesdag plaats. Op die twee dagen worden er over de hele wereld bijeenkomsten gehouden om overleden kinderen te herdenken.
lees meer

Kerstmarkt WZC Mariëndal
Zin om al van de kerstsfeer te proeven? Naar jaarlijkse gewoonte organiseert woonzorgcentrum Mariëndal in samenwerking met De Hobbyclub een gezellige kerstmarkt op zaterdag 30 november. Je kan er de resultaten van talloze haak-, brei- en naainamiddagen bewonderen en aankopen. Ben je nog op zoek naar kerstkaarten, dan vind je die ook op deze kerstmarkt.
lees meer

Woningkwaliteit: enkele tips
Hoe goed is jouw woningkwaliteit? Controleer het aan de hand van enkele tips van het woonloket.
lees meer

Masterchef Jezus-Eik: horeca-uitbaters gezocht
Op zaterdagavond 11 januari 2020 organiseert de Dorpsraad Jezus-Eik in samenwerking met GC de Bosuil en onze gemeente het culinair eetfestijn 'Masterchef Jezus-Eik' in GC de Bosuil. Hiervoor zijn ze nog volop op zoek naar geïnteresseerde horacazaken uit Jezus-Eik.
lees meer

Boost je energie met de juiste voeding
--
Van welke voeding krijg je meer energie? En hoe vermijd je een dipje na je lunchpauze? Tijdens deze lezing krijg je meer uitleg over het effect van voeding op je lichaam en je energiepeil. Kim geeft je ook een hoop tips mee voor maaltijden die niet alleen lekker maar ook gezond zijn!In samenwerking met Cultuurcentrum Den Blank Van welke voeding krijg je meer energie? En hoe vermijd je een ...
lees meer
 
Smart Café Overijse: Online betalen
--
In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen. Tijdens dit Smart Café gaan we ...
lees meer
 
Kleuterhappening
--
Op zondag 8 december 2019 organiseert Sporeo i.s.m. de sportregio Druivenstreek Sporeo opnieuw een kleuterhappening in de sporthal Den Heurk. Kleuters van 3 tot 7 jaar kunnen, onder begeleiding van de ouders, doorlopend van 13u00 tot 17u00 in de Sporthal Den Heurk terecht voor een heuse overdekte speeltuin. De kleuters kunnen springen op het springkasteel, fietsen op de driewielers, spelen in ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven