> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Al een beetje in de kerstsfeer...

Wij zoeken nieuwe collega's!
Zin om deel uit te maken van onze Personeelsdienst? Of ben je gepensioneerd maar zou je graag nog wat bijverdienen? We zoeken een deskundige Personeelsdienst en een toezichter voor onze gemeentelijke basisschool in het centrum. 
lees meer

Regelgeving vuurwerk aangepast
Van plan om het nieuwe jaar spetterend in te zetten met vuurwerk? Vraag je toelating minstens 2 weken op voorhand aan en gebruik alleen geluidsarm vuurwerk.
lees meer

Nieuw tijdens Wintermagie
Nieuw: dit jaar bestrooien we Wintermagie met een laagje sneeuw. De warme kerstsfeer versterken we aan de hand van warmtekachels. Ook voor kinderen voorzien we dit jaar iets extra's: zij kunnen hun hartje ophalen bij de schminkstand en de vertelhoek.
lees meer

Maak jij mee ruimte voor Vlaams-Brabant: Provinciaal Beleidsplan Ruimte
Onze provincie werkt momenteel aan een nieuw 'Provinciaal Beleidsplan Ruimte Vlaams-Brabant'. Tussen 1 december 2019 en 14 februari 2020 kan je hierover je eigen mening geven. 
lees meer

Interrand werft aan
De afvalintercommunale Interrand is op zoek naar een nieuwe collega die aan de slag zal gaan als chauffeur en polyvalent medewerker kolken.
lees meer

Opruiming begraafplaatsen
Vanaf maandag 9 december 2019 starten we met de opruiming van de begraafplaatsen. Haal je bloempotten of bloemstukken die je zelf wilt houden tegen deze datum weg. 
lees meer

Warme kerstmarkt IBO Kamp Kwadraat
Op woensdag 18 december stijgt de temperatuur in Kamp Kwadraat met enkele graden. In het kader van de Warmste Week verkopen de kinderen van IBO (initiatief buitenschoolse opvang) tijdens hun kerstmarkt namelijk kerstkaarten, magneten, armbandjes, warme chocolademelk en zoete en minder zoete hapjes. 
lees meer

Smart Café Overijse: Online betalen
--
In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen. Tijdens dit Smart Café gaan we ...
lees meer
 
Kleuterhappening
--
Op zondag 8 december 2019 organiseert Sporeo i.s.m. de sportregio Druivenstreek Sporeo opnieuw een kleuterhappening in de sporthal Den Heurk. Kleuters van 3 tot 7 jaar kunnen, onder begeleiding van de ouders, doorlopend van 13u00 tot 17u00 in de Sporthal Den Heurk terecht voor een heuse overdekte speeltuin. De kleuters kunnen springen op het springkasteel, fietsen op de driewielers, spelen in ...
lees meer
 



Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven