> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Jobs in de aanbieding

Jobs, jobs, jobs
Weer heel wat nieuwe jobs in de aanbieding: een projectleider dienst Publieke Ruimte, 2 deskundigen Omgevingsdienst, een deskundige Personeelsdienst, een directeur en toezichter GBO en een ergotherapeut, zorgkundige en verpleegkundige voor het woonzorgcentrum. 
lees meer

Regelgeving vuurwerk aangepast
Van plan om het nieuwe jaar spetterend in te zetten met vuurwerk? Vraag je toelating minstens 2 weken op voorhand aan en gebruik alleen geluidsarm vuurwerk.
lees meer

Interrand zoekt jobstudenten kerstvakantie
Interrand zoekt jobstudenten-laders (min. 17 jaar) voor de tweede week van de kerstvakantie (30 december 2019 t.e.m. 3 januari 2020). 
lees meer

Spocje klinkt!
Tijdens de krokusvakantie rinkelt en klingelt het vrijetijdsfestival Spocje opnieuw wonderlijke activiteiten voor kinderen en hun familie. Ontdek hier het klinkende programma en schrijf in vanaf 18 december.
lees meer

Warme kerstmarkt IBO Kamp Kwadraat
Op woensdag 18 december stijgt de temperatuur in Kamp Kwadraat met enkele graden. In het kader van de Warmste Week verkopen de kinderen van IBO (initiatief buitenschoolse opvang) tijdens hun kerstmarkt namelijk kerstkaarten, magneten, armbandjes, warme chocolademelk en zoete en minder zoete hapjes. 
lees meer

Energieleningen en -premies
Van plan om te investeren in energiebesparende maatregelen? Het woonloket bezorgt je alle info over energieleningen en -premies.
lees meer

Uitlaat Kerst
--
Op maandag 16 december, de dag dat de examens eindigen, zijn alle leerlingen welkom op Kamp Kwadraat op een nieuwe editie van Uitlaat! Installeer je in onze filmzaal, daag je vrienden uit op de PS4, neem deel aan knotsgekke activiteiten of ga los op topattracties. Eten en drinken zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Eén snack krijg je er gratis bovenop!
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven