> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Prettige feesten!

Sluitingsdagen tijdens Kerstvakantie
We wensen jou en je familie prettige feesten en een schitterend 2020. Tijdens de kerstvakantie zijn onze gemeentediensten enkele dagen gesloten. 
lees meer

Gemeenteraad keurt meerjarenplan 2020-2025 goed
Het meerjarenplan 2020-2025 voor Overijse is goedgekeurd. Het plan focust zich voornamelijk op mobiliteit, duurzaamheid, Vlaams beleid, sociaal beleid, vrije tijd en een kwalitatieve dienstverlening als transversale thema's. Er is niet gesnoeid in de budgetten maar er zijn wel strategische keuzes gemaakt op vlak van de investeringen.
lees meer

Veilig van oud naar nieuw in Overijse
Wil je veilig thuis afgezet worden na je nieuwjaarsfeestje? In de nacht van oud naar nieuw kan je gratis meerijden met een belbus.
lees meer

Snelheidscontroles in zone 30
Volgend jaar zet de Politie Druivenstreek nog meer in op verkeersveilige schoolomgevingen. Daarom zullen er bij het begin en het einde van de schooldag regelmatiger snelheidscontroles worden uitgevoerd in de zone 30 rond de scholen.
lees meer

Rospot tegen kanker
Steek je rosse muntjes of ander kleingeld in onze Rospot en steun Kom op tegen Kanker. Door het grote succes is de campagne verlengd: in plaats van tot 13 december gaan we door tot 15 januari!
lees meer

Workshop: basisinstellingen tablet en smartphone
Heb je een tablet of een smartphone? Tijdens het Smart Café leer je er beter mee werken. Je ontdekt er de mogelijkheden van je toestel en krijgt handige tips. Maandag 6 januari bekijk je de basisinstellingen van je tablet of smartphone.
lees meer

Masterchef Jezus-Eik
Op zaterdag 11 januari ontdek je culinaire toppers uit Jezus-Eik in GC de Bosuil. Tijdens MasterChef stellen een tiental lokale restaurants er zichzelf voor. Een eetkaart voor vijf hapjes kost 25 euro in voorverkoop. Aan de kassa betaal je 30 euro voor vijf hapjes of 6 euro per hapje. Tickets bestel je best voor dinsdag 7 januari. In de prijs zit een gratis welkomstdrankje inbegrepen.
lees meer

Info van De Lijn
Tijdens de Kerstvakantie past De Lijn haar dienstregeling aan. Een overzicht van de wijzigingen vind je op de website. En op www.delijn.be/oudjaar ontdek je met welke lijnen je op oudejaarsavond mee kan in onze gemeente.
lees meer

Een dier is geen kerstcadeau
'Kies bewust voor een dier. Geef ze niet zomaar cadeau', met die campagne wil de provincie Vlaams-Brabant mensen goed laten nadenken vooraleer ze een huisdier cadeau geven aan iemand.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven