> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Afdelingshoofden gezocht

Jobs: afdelingshoofden
We zoeken twee afdelingshoofden: een voor de afdeling Zorg en een voor de afdeling Interne Zaken. Meer info over deze jobs vind je op onze website.
lees meer

Herstellingswerken Nijvelsebaan
Van dinsdag 28 januari tot en met vrijdag 28 februari wordt de Nijvelsebaan voor herstellingswerken in beide richtingen afgesloten van aan huisnummer 155 tot aan de Mommaertstraat. Er wordt een omleiding voorzien via de Waversesteenweg, Abstraat en Bollestraat. Voetgangers en fietsers kunnen wel nog door.
lees meer

Opbrengst Rospotten tegen kanker
De Rospotten aan het onthaal in De Vuurmolen en woonzorgcentrum Mariëndal hebben in het totaal 36,5 kg rosse muntjes opgebracht. Goed voor ongeveer 255,50 euro voor Kom op tegen Kanker. Aan alle gulle schenkers een dikke dankjewel!
lees meer

Word bloed-, plasma- of bloedplaatjesdonor
Wist je dat er 70% kans is dat iemand ooit een bloedproduct nodig heeft? Dus ook jij of je buurman! Slechts 3% van de Vlamingen geeft bloed, plasma of bloedplaatjes. Dat willen we graag dit jaar veranderen.
lees meer

I Solisti & Jan Decleir
In 'Dagboek van Gloemov' (1923) drijft de controversiële Russische filmregisseur Sergei Eisenstein schertsend de spot met de hypocrisie van de Russische aristocratie.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven