> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Overijse verkozen tot Groen- en Bloemengemeente Vlaanderen 2020

Overijse verkozen tot Groen- en Bloemengemeente Vlaanderen 2020
De Vereniging voor Openbaar Groen (VVOG) verkoos onze gemeente dit jaar tot Groen- en Bloemengemeente van Vlaanderen. Een hele eer, want hierdoor mogen we Vlaanderen ook vertegenwoordigen op de internationale groen- en leefmilieuwedstrijd Entente Florale Europe.
lees meer

Gezocht: collega's met pit!
Op zoek naar een technische job met pit? We zoeken een werfleider wegen, arbeiders wegen, arbeiders groenonderhoud, loodgieter, buschauffeurs, zaalverantwoordelijken Vrije Tijd. Vragen? Spring binnen op een van onze doorlopende infomomenten op 2 of 9 maart.
lees meer

Job: kinderbegeleid(st)er
Ben je student en wil je iets bijverdienen op woensdagen, schoolvrije dagen en in vakantieperiodes? Bekijk dan zeker onze openstaande vacature voor kinderbegeleid(st)er.
lees meer

Heropening opvangcentrum Terlanen
Binnenkort zal Fedasil opnieuw gebruik maken van het voormalig woonzorgcentrum De Lasne in Terlanen om er een opvangcentrum op te starten met 80 plaatsen voor niet-begeleide minderjarige asielzoekers. Je vindt alle vragen en antwoorden van op de infomarkt op 20 februari 2020 in Den Turf hier.
lees meer

Word monitor
Speelplein Overijse is op zoek naar monitoren voor de paas- en zomervakantie.
lees meer

Inschrijvingen middelbare scholen
Gaat je kind volgend schooljaar naar het secundair onderwijs? Wil je het inschrijven bij het GITO van Overijse, Sint-Martinuscollege Overijse of een andere school uit de streek? Dan moet je hem of haar tussen maandag 30 maart en vrijdag 24 april eerst digitaal aanmelden via www.aanmelden.school.
lees meer

Kerk Terlanen wordt gerenoveerd
Vanaf 17 februari zal de Kerkfabriek in samenwerking met de gemeente Overijse de Parochiekerk Sint-Michiels in Terlanen laten renoveren.  
lees meer

Klaar voor de paddentrek
Padden, kikkers en andere amfibieën ontwaken binnenkort uit hun winterslaap en trekken naar hun poel om zich voort te planten. Vrijwilligers zorgen ervoor dat ze die tocht veilig kunnen voltooien. Matig dus je snelheid voor de dieren én de vrijwilligers!
lees meer

Smart Café: tips en tricks
De maandelijkse Smart Cafés in de Bib zijn terug, en ze zijn volledig corona-proof. Tijdens dit Smart Café op maandagavond 5 oktober ontdek je allerlei handige toepassingen en apps voor elke dag.
lees meer

Doe de woontest
Hoe we wonen verandert razendsnel. Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk. Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met lokale besturen Thuis in de Toekomst. Ook onze gemeente doet hieraan mee: laat ons via deze online woontest weten hoe jij graag wilt wonen. 
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven