> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Hou het proper

Zwerfvuilactie uitgesteld
Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus wordt de Zwerfvuilactie uitgesteld. Zodra een nieuwe datum bekend is, communiceren we dit via onze communicatiekanalen (website, nieuwsbrief, Facebook).
lees meer

Word toeristisch onthaalmedewerker
Vanaf 1 april opent bezoekerscentrum Dru!f de deuren voor een nieuw toeristisch seizoen. Heb jij zin om als onthaalmedewerker toeristen te ontvangen? Ben je klantvriendelijk, zelfstandig en praktisch ingesteld? Stel je dan kandidaat om deel uit te maken van het vrijwilligersteam
lees meer

WZC Mariëndal vult tijdelijk aantal plaatsen niet in
Woonzorgcentrum Mariëndal kiest ervoor om tijdelijk een aantal plaatsen voor bewoners niet in te vullen. We doen dit om ervoor te zorgen dat we kwalitatieve opvang en zorg kunnen blijven garanderen.
lees meer

Vrouwenverwendag
In het kader van Internationale Vrouwendag worden dames in de watten gelegd in CC Den Blank. Je kan er een cocktail krijgen, naar de Vlaamse film All of us kijken en kennis maken met de verschillende vrouwenverenigingen uit Overijse. Zanger Niels Boutsen, beter bekend als Stoomboot, brengt een muzikale ode aan de vrouw.
lees meer

Klimaatmobiel rijdt Overijse opnieuw binnen
Ben je van plan om energiezuinig te bouwen of te verbouwen of zoek je informatie rond duurzaam wonen? Vanaf maandag 24 februari kan je hiervoor opnieuw terecht in de Klimaatmobiel.
lees meer

Interrand zoekt nieuwe collega's
De afvalcommunale Interrand zoekt een chauffeur en polyvalent medewerker kolkenreiniging en een recyclageparkwachter.
lees meer

Woonloket gesloten op 26/02
Het woonloket in De Vuurmolen is op woensdag 26 februari 2020 uitzonderlijk gesloten. 
lees meer

Europese dag van het Slachtoffer
Zaterdag 22 februari 2020 is het de Europese Dag van het Slachtoffer, een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de rechten van slachtoffers. Op www.slachtofferzorg.be vinden slachtoffers van misdrijven, verkeersongevallen, rampen en aanslagen informatie op juridisch, praktisch en emotioneel vlak.  
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven