> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Digitaal aanmelden basisonderwijs? Vroeger dan je denkt!

Jouw kind naar school? Vroeger dan je denkt...
Vanaf maandag 2 maart kan je je kind aanmelden voor schooljaar 2020-2021 in een van de basisscholen in Overijse. Je hoeft dus niet aan te schuiven of te kamperen bij de start van de inschrijvingsperiode. Aanmelden kan tot en met dinsdag 31 maart 2020.
lees meer

S-bocht opnieuw open
De werken in de S-bocht zijn afgerond. De straat is opnieuw open voor verkeer. De omleiding wordt opgeheven en de bussen van De Lijn volgen vanaf 26 mei opnieuw hun normale route.
lees meer

Op zoek naar een technische job met pit?
Interesse in een van onze technische jobs? Voor meer info en vragen kan je terecht op de infomomenten op 2 of 9 maart (telkens tussen 17.30 u en 19.30 u) aan loket 1 in AC De Vuurmolen.
lees meer

Overijse Overlegt: praatcafés uitgesteld
De praatcafés waarop ons bestuur het meerjarenplan toelicht, zijn uitgesteld. Zodra de nieuwe data hiervoor gekend zijn, communiceren we hierover via onze kanalen (website, nieuwsbrief, Facebook).
lees meer

Foodtrucks gezocht
Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni vindt foodtruckfestival Smaak plaats op het Begijnhofplein. Heb jij ook een foodtruck en wil je ermee op Smaak staan? De organisatie is nog op zoek naar originele foodtrucks uit de streek. Alles kan, behalve friet- en drankkramen.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven