> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Versoepeling enkele coronamaatregelen

Speelterreinen weer open
Kinderen tot en met 12 jaar mogen opnieuw spelen op de speelterreinen. Wel onder begeleiding van een volwassene. Hou je nog steeds aan de algemene coronamaatregelen. Op speeltuin Het Meiveld geldt een limiet van 40 spelende kinderen. Is het te druk, kom dan op een ander moment terug.
lees meer

Op zoek naar een job met pit?
Wij zoeken een Kinderbegeleid(st)er (50%) en een Verantwoordelijke Buitenschoolse Opvang. Interesse? Solliciteer tot en met 15 juni 2020 via www.overijse.be/jobs.
lees meer

Beperkte heropening Bib
De Bib opent opnieuw (beperkt) de deuren: vanaf dinsdag 2 juni 2020 kan je opnieuw zelf je boeken komen uitkiezen in de Bib. Laat je je boeken toch nog steeds liever klaarleggen in de afhaalbib? Geen probleem! Ook de afhaalbib blijft nog steeds open. 
lees meer

Vacature OCMW
Het Woonzorgcentrum Mariëndal is op zoek naar een Coördinator Logistieke Zorg. Heb je interesse of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Aarzel dan niet en stel je kandidaat.
lees meer

Water sparen: enkele tips
De voorbije weken heeft het niet of nauwelijks geregend. Tegelijkertijd zitten we met z'n allen in ons kot en dringt een zomer in eigen tuin zich op. De vraag naar water is dus groot en het waterverbruik breekt alle records. Om de levering van lekker en gezond drinkwater te kunnen blijven verzekeren, geeft De Watergroep graag enkele tips om zuiniger om te springen met drinkwater. 
lees meer

Brabantse Pijl Cycling Route
De provincie Vlaams-Brabant lanceert De Brabantse Pijl Cycling Route. Die is 98 kilometer lang en loopt langs het parcours van de wielerwedstrijd de Brabantse Pijl. De fietsroute is bewegwijzerd. Je kan starten aan het stationsplein in Overijse of aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee.
lees meer

Maandag 1 juni gesloten
Onze diensten zijn gesloten op maandag 1 juni (Pinkstermaandag). Vanaf dinsdag 2 juni zijn we opnieuw bereikbaar.
lees meer

Loket Wijk-werken weer open op afspraak
Het loket wijk-werken in A.C. De Vuurmolen is tijdens deze coronacrisis opnieuw open op afspraak.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven