> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Start inschrijvingen vakantieaanbod

8 juni: start inschrijvingen vakantieaanbod
Op 8 juni starten de inschrijvingen voor het gemeentelijk vakantieaanbod. Er zullen wat meer regeltjes zijn en we spelen in contactbubbels, maar het wordt vooral een buitengewone zomer met veel plezier! Inschrijven kan via de website. Je vindt er ook info over de praktische en verplichte afspraken, de deelnamevoorwaarden en de voorrangregels.
lees meer

Nieuwe voorraad beschermingsmateriaal zorgverstrekkers: maak nu je afspraak
Vanaf maandag 20 juli verdelen we de nieuwe strategische voorraad persoonlijk beschermingsmateriaal van de FOD Volksgezondheid voor ambulante zorgverstrekkers die zijn opgenomen in de lijst van de FOD. Sta je op deze lijst en woon je in Overijse? Maak je afspraak via 02 687 60 40.
lees meer

Opnieuw opnames in WZC Mariëndal
Woonzorgcentrum Mariëndal zal vanaf 8 juni, volgens de richtlijnen van het Agentschap Zorg en Gezondheid, weer nieuwe bewoners opnemen. 
lees meer

Blijven fietsen allemaal
Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is ons in ieder geval opgevallen dat er in onze gemeente flink meer gefietst wordt. Top! Dat kunnen we alleen maar blijven aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken en bovendien een gezonde bezigheid.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven