> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Geniet van een Buitengewone Zomer

Buitengewone Zomer: ontdek het programma
De winnende nummers van de Buitengewone Tombola zijn bekend! Wie gaat er naar huis met een ballonvaart voor 5 personen of 100 euro aan geschenkbonnen? Alle andere winnaars krijgen een prijzenpakket met verschillende prijzen van onze deelnemende buitengewone handelaars. Controleer hier snel je lotjesnummer en de praktische details!
lees meer

Buitengewone reporters gezocht
Ben jij overal als de kippen bij? Heb je altijd een camera op zak? We zoeken vrijwilligers om verslag uit te brengen van onze Buitengewone Zomer in Overijse. Als reporter ter plaatse maak je met je camera of smartphone foto's van leuke plekjes en fijne momenten, die je doorstuurt naar de dienst Communicatie. Je beelden worden in de kijker gezet op de website en sociale media van de gemeente.
lees meer

Plaatsing tijdelijke vaste camera's op Zuidflank
De laatste maanden stelde de lokale politie een aantal veiligheidsproblemen vast in de omgeving van de Zuidflank. Om deze problemen aan te pakken en de politie in haar optreden te ondersteunen, hebben we beslist om vanaf de zomervakantie een viertal tijdelijke vaste bewakingscamera's te plaatsen op de invalshoeken van de Zuidflank. Indien nodig kunnen we deze vaste bewakingscamera's bovendien verplaatsen naar diverse andere plaatsen in het centrum van Overijse.
lees meer

Financiële steunmaatregelen erkende verenigingen
In deze buitengewone tijden kunnen ook onze verenigingen alle steun gebruiken. Omdat veel lokale verenigingen geïmpacteerd zijn door de coronacrisis, hebben we bekeken hoe we als gemeente het verenigingsleven van Overijse financieel kunnen ondersteunen. Met onderstaande steunmaatregelen hopen we in het verlies van de erkende verenigingen in onze gemeente tegemoet te komen.
lees meer

Zet onze gemeente mee in bloei
Fleur jij onze gemeente mee op? Bij verschillende lokale handelaars en gemeentelijke locaties delen we gratis zakjes bloemenzaad van de provincie uit. 
lees meer

Heropening bezoekerscentrum Dru!f
Bezoekerscentrum Dru!f opent vanaf 3 juli opnieuw de deuren onder een aantal voorwaarden.
lees meer

Gegidste wandeling WOII
Nu de coronamaatregelen versoepelen, kunnen we opnieuw starten met onze toeristische activiteiten. De aftrap doen we op 12 juli van 14 tot 16 u met een gegidste wandeling in Overijse centrum in het teken van WOII. 
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven