> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Animatoren gezocht

Gezocht: animatoren voor zomeropvang- en -kampen
Voor de zomervakantie zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongeren die de opvang of begeleiding van een themakamp (meelopen en helpen met de organisatie) op zich willen nemen. 
lees meer

Dorps- en adviesradentraject: geef jouw mening!
We gaan samen met het bestuur en onze inwoners op zoek naar alternatieve en innovatieve vormen van samenwerking tussen de lokale overheid en burgers. Wat denk jij over advies (geven) binnen onze gemeente? Laat het ons voor 1 september weten via onze vragenlijst op www.overijse.be/dorps-en-adviesraden.
lees meer

Nieuwe voorraad beschermingsmateriaal zorgverstrekkers: maak nu je afspraak
Vanaf maandag 20 juli verdelen we de nieuwe strategische voorraad persoonlijk beschermingsmateriaal van de FOD Volksgezondheid voor ambulante zorgverstrekkers die zijn opgenomen in de lijst van de FOD. Sta je op deze lijst en woon je in Overijse? Maak je afspraak via 02 687 60 40.
lees meer

Jobs: Begijntjesbad
Voor het zwembad zijn we op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers. Na de renovatie zal het Begijntjesbad chloorarm zijn. Zo zijn er nog niet veel in België. Ook de klimatisering en de akoestiek zullen verbeteren. Wil jij deel uitmaken van ons team?
lees meer

Job: verantwoordelijke Facilitair Beheer zorgsites
Je staat in voor het beheer van de gebouwen op de zorgsites (WZC Mariëndal, de serviceflats Den Blijk & Brouwershof en het gebouw voor de opvang van asielzoekers). Je volgt kleine en middelgrote renovatie- en onderhoudsprojecten op. Je coacht en begeleidt je team. Interesse?
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven