> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Hoge nood? Geen nood!

Oplossing voor hoge nood aan Het Meiveld
Aan de speeltuin Het Meiveld worden twee tijdelijke toiletten geplaatst. Spelende kinderen, ouders en begeleiders met hoge nood kunnen hier vanaf vrijdag 10 juli gebruik van maken. 
lees meer

Appartementen te koop: stel je kandidaat voor 20 juli
De gemeente verkoopt vier betaalbare appartementen in het wooncomplex Maleizen aan de Hoeilaartsesteenweg. Je kan je nog kandidaat stellen tot 20 juli 2020.
lees meer

Ideeën zomerprogramma
We kregen heel wat ideeën voor onze Buitengewone Zomer! Het college van burgemeester en schepenen selecteerde jullie 5 beste en leukste inzendingen.
lees meer

Applaustoelage
Organiseer je een buurtfeest? Werkt jouw vereniging aan een gemeenschapsvormend project? Dan geven we een financieel duwtje in de rug met de applaustoelage.
lees meer

Buitengewone G-spelen
Geen Special Olympics dit jaar, maar wel Buitengewone G-spelen op het Alteliekpark Den Heurk in Overijse.
lees meer

Geef bloed op 6 augustus
Bloed geven doet leven. Wist je dat je met 1 zakje bloed meerdere mensenlevens kan redden? Aarzel niet en kom op donderdagavond 6 augustus bloed geven in CC Den Blank. Maak wel eerst een afspraak.
lees meer

Maaiplan
We kiezen ervoor om niet intensief, maar extensief te maaien. Zo staat het ook in het nieuwe maaiplan omschreven. We doen het gras op pleinen en langs bermen minder vaak af, zodat er meer biodiversiteit komt. Meer insecten en bijen, dat is goed voor de hele natuur.
lees meer

Steun voor Jazz
Jazz Met Pit zet jazz in de schijnwerpers in de Druivenstreek. Organiseer jij nog in 2020 een concert waarbij jazz centraal staat? Dan kan je nog tot en met 15 juli ondersteuning vragen. 
lees meer

Fietsroutes: Stap eens af langs Werken aan de Ring
Geniet van een heerlijke fietstocht deze zomer, uitgestippeld door Werken aan de Ring. Je hebt bij elke fietstocht de keuze uit een korte (30km) of een lange (60km) route. Je kiest dus zelf wanneer je fiets en hoe ver.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven