> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Word dit weekend gespot in je hof

Overijse Kampeert: gespot in je hof!
Kampeer je dit weekend in de tuin of ergens anders in Overijse tijdens Overijse Kampeert? Op zondagochtend 19 juli vliegen we tussen 9 u en 13 u met een drone over Overijse. 
lees meer

Win een buitengewone picknick
Win! Op een buitengewone locatie zetten we tussen 31 juli en 2 augustus een picknicktafel die we een aantal keren dekken voor 10 personen. 
lees meer

Nieuwe voorraad beschermingsmateriaal zorgverstrekkers: maak nu je afspraak
Vanaf maandag 20 juli verdelen we de nieuwe strategische voorraad persoonlijk beschermingsmateriaal van de FOD Volksgezondheid voor ambulante zorgverstrekkers die zijn opgenomen in de lijst van de FOD. Sta je op deze lijst en woon je in Overijse? Maak je afspraak via 02 687 60 40.
lees meer

Ook de nieuwe Druivenambassadeurs zijn dit jaar buitengewoon
Bij een Buitengewone Zomer hoort ook een buitengewone aanpak rond de nieuwe Druivenambassadeurs. Vandaar geen traditionele verkiezing dit jaar, maar wel een buitengewone samenwerking tussen de Druivenambassadeurs en vice-Druivenambassadeurs van de afgelopen jaren.
lees meer

Heropstart rioleringswerken Jean Tombeurstraat en Alf. Moerenhoutstraat
Na het bouwverlof hervatten de rioleringswerken in de Jean Tombeurstraat, Alf. Moerenhoutstraat en een gedeelte van de Speelberg op maandag 3 augustus in de Jean Tombeurstraat. Volgens de huidige planning zullen alle werken afgerond zijn tegen augustus 2021. Lees hier alle details.
lees meer

EID, vreemdelingenkaart, reispaspoort of rijbewijs verloren of gestolen?
Is je elektronische identiteitskaart, Kids-ID, vreemdelingenkaart, rijbewijs of reispaspoort gestolen of heb je iets hiervan verloren? Lees hieronder bij welke diensten je hiervoor terecht kan.
lees meer

Ideeën zomerprogramma
We kregen heel wat ideeën voor onze Buitengewone Zomer! Het college van burgemeester en schepenen selecteerde jullie 5 beste en leukste inzendingen.
lees meer

Applaustoelage
Organiseer je een buurtfeest? Werkt jouw vereniging aan een gemeenschapsvormend project? Dan geven we een financieel duwtje in de rug met de applaustoelage.
lees meer
Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven