Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

2015-12

Wegenwerken

Op vrijdag 29 mei 2015 wordt een gedeelte van de P.I. Taymansstraat geasfalteerd. Het deel van de straat tussen het gemeentehuis en de Kouterstraat en het kruispunt P.I.Taymansstraat / Kouterstraat / Korenarenstraat zijn dan volledig afgesloten. Vanaf zaterdag 30 mei is dit deel van de straat terug open voor het verkeer.

Het gedeelte van de P.I. Taymansstraat tussen de Korenarenstraat en de Belgiëlaan (fase 3 van de werken) blijft afgesloten voor doorgaand verkeer.

Meer informatie over de aanleg en herstelling van de voetpaden in de P.I. Taymansstraat

Woonloket van start!
Zit je met vragen over wonen? Dan kan je voortaan terecht bij het woonloket van Overijse.
lees meer

Agenda gemeenteraad 15 september 2020
De zitting van de gemeenteraad van 15 september 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd. Burgers en pers kunnen de zitting van de gemeenteraad eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren:Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom.In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden.Indien je de zitting van de gemeenteraad wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 14 september (17 u) weten via info@overijse.be.Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden.Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd.De agenda vind je hier.
lees meer

BKO Eindejaarstentoonstelling
--
In de Beeldende Kunstschool van Overijse wordt naschoolse kunsteducatie gegeven aan groot en klein. Jeugdateliers, oriëntatie beeldende kunst, teken- en schilderkunst, keramiek, fotografie, toegepaste grafiek en kunstgeschiedenis, het komt allemaal aan bod.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven