Gemeente Overijse

Optreden K3 uitverkocht: volg mee vanop het Stationsplein!

08-08
Optreden K3 uitverkocht: volg mee vanop het Stationsplein!

De tickets voor het optreden van K3 tijdens de Druivenfeesten vlogen gisterenavond de deur uit. Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen? Je kan het volledige optreden ook volgen vanop het Stationsplein. Wie kaartjes te veel heeft besteld of wie toch nog op zoek is naar een ticket kan zijn kans wagen op de ruilbox van CC Den Blank.

 

We zagen heel wat blije gezichten, maar omwille van het beperkt aantal beschikbare tickets is er ook een aantal personen die geen zitjes hebben kunnen bemachtigen. Geen nood, want het volledige optreden wordt ook uitgezonden op groot scherm op het sfeervolle Stationsplein. Wie toch een of meerdere tickets op overschot zou hebben, kan terecht op de ruilbox van CC Den Blank. Ook wie nog op zoek is naar een ticket kan hier een kijkje nemen.


De ticketverkoop voor het optreden van K3 op zondag 20 augustus liep als een sneltrein. Op een uurtje waren alle 2100 tickets de deur uit. Er werd alles aan gedaan om de ticketverkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. De website van CC Den Blank en het reservatiesysteem draaiden op volle toeren en al om 17 uur stonden heel wat geïnteresseerden in de rij aan het cultuurcentrum.


De vraag voor dit gratis optreden was groter dan het aanbod: de telefoon stond roodgloeiend en in het online reservatiesysteem werden 1500 wachtenden geteld. Zowel telefonisch, online als aan de balie ging de verkoop om 19 uur stipt van start. Na 10 minuten was zo goed als de helft van de kaartjes al weg. Uit het reservatiesyseem blijkt dat de overgrote meerderheid van tickets kwam bij Overijsenaren en mensen uit de Druivenstreek terecht. De meeste tickets werden online verkocht: 80% kocht zijn kaartje online, 20% bestelde via telefoon of in Den Blank zelf.


Belangrijk!
Vergeet je tickets zeker niet mee te nemen naar het optreden in de Markthal. Elk ticket heeft een unieke barcode die toegang tot de zaal verleent. Elke barcode is maar een keer bruikbaar, dus het heeft geen zin om een kopie te maken.