Gemeente Overijse

Wie wint de Sporttrofee 2017?

28-12
Wie wint de Sporttrofee 2017?

Wie sleept dit jaar de Sporttrofee in de wacht? Stem nu op de genomineerden Alicia Pé, Christophe Dekeyser of Patrick Rosseel! 

Deze 3 finalisten werden door de raad van bestuur van de Sportraad Overijse genomineerd voor de Sporttrofee van het jaar 2017. De jury koos dit jaar voor sporters die elk op hun eigen manier (inter)nationale uitblinkers waren. Wie de uiteindelijke trofee mee naar huis mag nemen, wordt mee beslist door het publiek. Stemmen kan op www.sporeo.be

 

Triatleet Christophe Dekeyser (24 jaar) leverde sterke prestaties dit jaar. Hij behaalde de 13de plaats in de 'ITU - Triathlon World Cup' in New Plymouth en ook in 'ETU- Triathlon European Championship' in Düsseldorf, tweemaal in de discipline sprinttriatlon bij de elite. Op het 'ETU – Triathlon European Championship' in Kitzbühel werd hij 6de in de discipline '4 x mixed relay'. Christophe mikt nu volop op een selectie voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.


Gevechtssporter Patrick Rosseels (41 jaar) behaalde dit jaar zijn 3de zwarte gordel en bezit nu zwarte gordels in Tang Soo Do, Jiu-Jitsu en Hapkido. Er zijn niet veel mensen in België die hem dat na doen.


Gevechtssportster Alicia Pé (16 jaar) behaalde voor het tweede jaar op rij goud op het wereldkampioenschap Karate. Daarnaast verdiende ze ook de bronzen medaille op het WK Kickboksen en behaalde ze ook dit jaar haar zwarte gordel in WAKO.

 

Eén van deze drie kandidaten volgt paracyclist Kris Bosmans op. Jij kan mee beslissen wie het wordt! De helft van de punten wordt uitgedeeld door de leden van de algemene vergadering van Sportraad Overijse. De overige 50% wordt bepaald door het publiek. Je kan je stem uitbrengen op www.sporeo.be tot dinsdag 23 januari om 12.00u.

 

Wie de prijs mee naar huis mag nemen wordt bekendgemaakt tijdens de kampioenenhulde van de gemeente Overijse op vrijdag 26 januari 2018 vanaf 20 uur in GC De Bosuil.