Gemeente Overijse

KIWI en Koopavond: schrijf je nu in!

09-02
KIWI en Koopavond: schrijf je nu in!
Op vrijdagavond 23 maart organiseert de gemeente een Koopavond in het centrum. Winkels kunnen dan de deuren openhouden tot 21 uur. Op hetzelfde moment gaat ook de nieuwe KIWI of Kunst In Winkels-actie van start. 

 

Wil jij als handelaar of ondernemer meedoen aan één van beide initiatieven? Schrijf je dan nu in!

 

KIWI
In samenwerking met de verschillende handelaarsverenigingen organiseert de gemeente Overijse van 23 maart tot 23 april 'Kunst in Winkels' of KIWI. Het doel van deze actie is lokale kunstenaars een nieuw platform aan te bieden door hen de kans te geven om hun werk tentoon te stellen in een winkel in Overijse.
Zie je het zitten om je etalage aan te kleden met een lokaal kunstwerk en op deze manier lokale kunstenaars een unieke tentoonstellingsruimte aan te bieden? Inschrijven kan tot en met 15 februari via www.overijse.be/KIWI.
De werken van de kunstenaars worden in een online galerij geplaatst waaruit je kan kiezen. Je krijgt een bericht wanneer de online galerij opengaat. Wanneer je  je keuze gemaakt hebt, brengen we je in contact met de kunstenaar om de nodige afspraken te maken. De kunstenaar zorgt voor de installatie van het kunstwerk. De handelaar stelt zijn winkelruimte ter beschikking, zorgt voor de belichting en draagt zorg voor het werk.
Koopavond
Op vrijdag 23 maart 2018 houden we van 18 uur tot 21 uur een koopavond in het centrum van Overijse. Hierbij nodigen wij alle handelaars van Overijse uit om deel te nemen aan dit project. Als je een handelspand hebt in de Stationsstraat of omgeving kan je gewoon inschrijven en je winkel op 23 maart openhouden tot 21 uur. Ligt je winkel verder uit het centrum? Dan kan je deelnemen met een stand in bezoekerscentrum Druif of in de Markthal. Wij zorgen voor reclame en animatie op de avond van 23 maart 2018.
Inschrijven kan via www.overijse.be/koopavond.