Gemeente Overijse

Nieuws

 • Kick-off Druivenfeesten 2018 op 22 juni

  15/06
  Kick-off Druivenfeesten 2018 op 22 juni
  Op vrijdagavond 22 juni 2018 is het zover. Het volledige programma van de Druivenfeesten wordt te grabbel gegooid! Bovendien kom je die avond ook een fenomenale primeur te weten... Volg ons op facebook en lees meer op www.druivenfeesten.be.
  Lees meer
 • Gezocht: concessiehouder frituur Markthal

  14/06
  Gezocht: concessiehouder frituur Markthal
  De gemeente Overijse zoekt opnieuw een concessiehouder voor de frituurruimte in de Markthal aan het Stationsplein. Lees hier meer over de voorwaarden en dien je kandidatuur in.
  Lees meer
 • Les Truttes komen naar de Druivenfeesten

  13/06
  Les Truttes komen naar de Druivenfeesten
  PLEZIER! HUMOR! MUZIKALE HOOGSTANDJES! ROCK&ROLL! Dames ende heren, wij lichten al een tipje van de sluier van het programma Druivenfeesten 2018 en presenteren u met veel enthousiasme: LES TRUTTES met hun nieuwe show The People's party!
  Lees meer
 • Agenda gemeenteraad 19 juni 2018

  11/06
  Agenda gemeenteraad 19 juni 2018
  Om 20 u in het gemeentehuis, Justus Lipsiusplein 9.
  Lees meer
 • Cultuurabonnement: koop je tickets nu!

  08/06
  Cultuurabonnement: koop je tickets nu!
  Op vrijdag 1 juni stelden CC Den Blank, GC de Bosuil en GC Felix Sohie de nieuwe brochure van het cultuurabonnement voor in Felix Sohie in Hoeilaart. Je kon er in avant-première een abonnement nemen, maar sinds vandaag, vrijdag 8 juni kan iedereen naar hartelust tickets of abonnementen kopen.
  Lees meer
 • Vrijdag 1 juni start inschrijvingen IBO

  30/05
  Vrijdag 1 juni start inschrijvingen IBO
  Op vrijdag 1 juni 2018, om 9 uur startten de inschrijvingen voor het IBO op woensdagnamiddagen voor het schooljaar 2018-2019. Meer informatie vind je op onze gemeentelijke website.
  Lees meer
 • Installatie zelfuitleenbalie in de bib

  30/05
  Installatie zelfuitleenbalie in de bib
  Eind mei werd in de bibliotheek de zelfuitleenbalie geïnstalleerd. Na de uitgebreide testfase in juni, kan je naar hartelust zelf boeken ontlenen via deze nieuwe balie.
  Lees meer
 • Plek voor blok

  25/05
  Plek voor blok
  Studeer je graag in gezelschap? Je kan bij ons op verschillende plaatsen terecht om te blokken in groep. In de bib, in Kamp Kwadraat en in CC Den Blank kun je van 28 mei tot 28 juni met je neus in de boeken komen zitten. Veel succes!
  Lees meer
 • Gers Pardoel neemt je mee tijdens de Druivenfeesten

  25/05
  Gers Pardoel neemt je mee tijdens de Druivenfeesten
  Muziekliefhebbers en feestbeesten der Druivenstreek, verenigt u! Spring maar achterop bij ons, achterop de fiets, want wij nemen je mee... We nemen je mee op muziekreis! Onze eerste klepper van formaat die een podium onveilig komt maken tijdens de Druivenfeesten 2018 is niemand minder dan GERS PARDOEL. Kom jij mee feesten op zaterdag 25 augustus op het Lipsiusplein?
  Lees meer
 • Pastrade Roadshow passeert bij GITO Overijse

  25/05
  Pastrade Roadshow passeert bij GITO Overijse
  Deze maand ging de Fastrada Roadshow langs bij verschillende scholen in Vlaanderen. Op dinsdag 8 mei was het de beurt aan GITO Overijse. De Fastrada Roadshow bestaat uit een multidisciplinair studententeam van de opleidingen Autotechnologie en Lerarenopleiding Secundair Onderwijs van de Karel De Grote Hogeschool met als doel leerlingen van het secundair onderwijs warm te maken voor duurzame mobiliteit.
  Lees meer
Verfijn op rubriek