Gemeente Overijse

Nieuws

 • Agenda gemeenteraad 11 augustus 2020

  04/08
  Agenda gemeenteraad 11 augustus 2020
  De zitting van de gemeenteraad van 11 augustus 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd.   Burgers en pers kunnen de zitting van de gemeenteraad eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren: Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom. In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden. Indien je de zitting van de gemeenteraad wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 10 augustus (17 u) weten via info@overijse.be . Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden. Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd. De agenda vind je hier.
  Lees meer
 • Extreme hitte? Hou het hoofd koel!

  04/08
  Extreme hitte? Hou het hoofd koel!
  De komende dagen worden weer zeer warm. Zorg tijdens deze periode van extreme hitte daarom extra voor jezelf en anderen. Deze tips kunnen helpen...
  Lees meer
 • Agenda OCMW-raad 11 augustus 2020

  04/08
  Agenda OCMW-raad 11 augustus 2020
  De zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 11 augustus 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd.   Burgers en pers kunnen de zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren: Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom. In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden. Indien je de zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 10 augustus (17 u) weten via info@overijse.be . Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden. Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd. De agenda vind je hier.
  Lees meer
 • Plek voor de blok in augustus

  31/07
  Plek voor de blok in augustus
  Ook in augustus ben je welkom om tijdens weekdagen te studeren in CC Den Blank. Hou je aan de onderstaande maatregelen.
  Lees meer
 • Ontwerpplan voedselverspilling Vlaamse overheid

  30/07
  Ontwerpplan voedselverspilling Vlaamse overheid
  De Vlaamse overheid werkte een ontwerp actieplan uit om voedselverliezen te vermijden en biomassa beter te benutten. Tegen 2025 zou het voedselverlies in Vlaanderen met 30 procent moeten dalen. Tot en met 30 september kan je dit ontwerpplan bij de Omgevingsdienst of online raadplegen en je opmerkingen doorgeven. 
  Lees meer
 • Helpende handen gezocht voor een Buitengewone Zomer

  24/07
  Helpende handen gezocht voor een Buitengewone Zomer
  Om al onze activiteiten coronaveilig te maken en te houden, hebben we heel wat helpende handen nodig. Zin om een Buitengewone vrijwilliger te worden? Schrijf je in!
  Lees meer
 • Schrijf je in voor Quiz Royal

  24/07
  Schrijf je in voor Quiz Royal
  Durf jij een buitengewoon vragenvuur te ondergaan? Schrijf je dan in voor onze Quiz Royal op vrijdagavond 7 augustus.
  Lees meer
 • Onze buitengewone gemeente op de radio

  24/07
  Onze buitengewone gemeente op de radio
  Op 16 juli 2020 zond Radio 2 live hun middagpost uit vanop onze markt. Heb je deze uitzending over onze buitengewone gemeente gemist? Geen probleem! Herbeluister ze hier.
  Lees meer
 • Buitengewone uitdagingen: zomer van de Druivenstreek

  24/07
  Buitengewone uitdagingen: zomer van de Druivenstreek
  Samen met de vrijetijdsdiensten van de gemeenten Bertem, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren sloegen we de handen in elkaar: doe mee aan 5 buitengewone uitdagingen en ontdek heel wat leuke tips en ideeën om de eigen streek te leren kennen.
  Lees meer
 • Speelplein: inschrijven verplicht

  23/07
  Speelplein: inschrijven verplicht
  Alle informatie over de coronamaatregelen tijdens de Speelpleinwerking van zomer 2020 vind je hier.
  Lees meer
Verfijn op rubriek