Druivenambassadeurs

Wie zijn de Druivenambassadeurs 2022-2023?

Traditiegetrouw wordt op de openingsavond van de Druivenfeesten de nieuwe Druivenambassadeurs bekend gemaakt. Dit jaar steken Elias Vanbaelen en Anouk Bellens extra veel pit in de Druivenstreek!

Druivenambassadeur Elias
Elias Vanbaelen (21 jaar) woonde tot een paar jaar geleden in Overijse, en woont nu in Huldenberg.
Als Elias iets doet, doet hij het goed: in 2020 werd hij derde bij Topmodel Belgium, en hij mocht zich ook Jeugdtrainer van het jaar noemen tijdens zijn carrière bij ERC Hoeilaart. De student Verpeegkundige in opleiding kijkt er enorm naar uit om onze streek mee op de kaart te zetten.

Vice-Druivenambassadeur Anouk
Anouk Bellens (18 jaar) woont in Bertem, maar haar familie heeft wortels in de hele Druivenstreek. Ze maakte net haar studies Sportwetenschappen af, en begint binnen een paar weken aan de opleiding Leerkracht Lager Onderwijs.
Als lid van het dans-showteam Are U Famous is ze het gewoon om in de schijnwerpers te staan, en dat zal dit jaar zeker van pas komen!

Wat doen de Druivenambassadeurs?

De druivenambassadeurs maken promotie voor Overijse, de druiven, voor de druivenstreek (Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Bertem) met kennis van zaken.

De druivenambassadeurs prijzen Overijse en de druivenstreek op toeristisch, recreatief gebied aan.

Zij promoten Overijse en de druivenstreek in al haar facetten op een positieve wijze (Streekproducten, Toerisme, Lokale Handel, Wandel en fietsparcours, Sociale initiatieven,...).

Hoe kan je ze bereiken?

Is er een feestelijke opening van je dorpsfeest, is er een speciale publieke gelegenheid bij je vereniging of een leuk publieke activiteit of evenement waar onze Druivenambassadeurs onze streek kunnen promoten? Mail naar: druivenambassadeur@overijse.be

Hoe word ik Druivenambassadeur?

Om verkozen te worden tot Druivenambassadeur moet je jezelf in de eerste plaats kandidaat stellen. Dat kan via inschrijving met de knop hieronder, ten laatste op 17 augustus 2023 voor de editie van dit jaar. Vul het formulier in en voeg de gevraagde bijlagen toe. Na inschrijving neemt de organisatie verder contact met je op.

Word Druivenambassadeur

Bij deze verkiezing hoort het onderstaande reglement. Met het indienen van jouw kandidatuur geef je automatisch aan akkoord te zijn met de inhoud en te voldoen aan de vereisten.

 Reglement verkiezing Druivenambassadeur 2023.pdf52,8 Kb(pdf)