Rotary Club Overijse-Zoniën vzw.

Rotary is een wereldwijde beweging van 1,2 miljoen Rotariërs waar kameraadschap en dienstbetoon centraal staan. Rotary brengt mensen met verschillende beroepen samen om humanitaire initiatieven te ontwikkelen in de lokale en internationale gemeenschap.  

Rotary Club Overijse-Zoniën vzw (RCOZ) is actief in de Druivenstreek (Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren), telt 28 leden en heeft als vriendenclub in haar 53-jarig bestaan meer dan 850.000€ verzameld en her-uitgedeeld aan de minderbegoeden van onze streek.  

We steunen sociale en maatschappelijke goede doelen op het vlak van gezondheid, armoede, jeugd, milieuzorg, het bevorderen van vrede in de wereld en andere actuele en kritieke noden. Dienstverlening staat voorop, onder het motto 'Service above Self'. Het lidmaatschap is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Rotary vraagt engagement!  People in Action!

Tijdens dit werkjaar 2022-2023 vraagt RCOZ aandacht & steun voor de Rag4clubfoot organisatie. Dit is een wereldwijde actiegroep van Rotariërs die zich overal ter wereld  inzetten voor passende zorg en voor een tijdige behandeling van alle kinderen die geboren worden met klompvoeten (aangeboren afwijking van de voet) met de Ponseti methode.

Uw vrije bijdragen als steun voor de minderbedeelden uit de Druivenstreek (en verderop) zijn erg welkom. Neem hiervoor contact op met één van de leden of stuur een bericht naar Info@rcoz.be  of stort meteen via deze QR code.         Rotaryclub Overijse-Zoniën vzw,    BE 0644.761.077     www.RCOZ.be

Rotary Club Overijse-Zoniën werkt nauw en intensief samen met het GROS van Overijse. Klik gerust even door naar het website-gedeelte van het GROS 

Sociale media

Contact

Hagaard 101 , 3090 Overijse
Tel.
0475 46 50 74
info@rcoz.be
Website
www.rcoz.be

Voorzitter

Carolien Valkenburg

GSM
0476 47 09 90
jc.valkenburg@hotmail.com

Secretaris

Karin Verdoodt

GSM
0474 61 68 69
karin.verdoodt@avantorsciences.com

Documenten