Actiemaand Nieuwsbrief: In mei leggen alle vogels een ei!

In mei leggen alle vogels een ei. En dat kunnen we niet onopgemerkt laten passeren!

Deze maand zal er elke week een ludieke actie in teken van vogels en eieren verbonden zijn aan de nieuwsbrief. Iedereen kan meedoen, dus iedereen kan elke week winnen!

Nieuwsbriefactie

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke zaterdag krijg je de gemeentelijke nieuwsbrief in je mailbox. Vanaf volgende zal er een kleine opdracht in de nieuwsbrief zitten. Via de nieuwsbrief kan je meteen je antwoord indienen en hopla de zaak is geklonken. Vanaf dan is het enkel tot donderdag, de week erna,  afwachten of jij de winnaar bent ... spannend!

Wat valt er te winnen?

Drankbonnetjes ter waarde van 25 euro die je helemaal naar eigen wens kan spenderen tijdens de Druivenfeesten.

Wat moet je doen?

Het enige wat je moet doen om deel te nemen aan de actie, is je abonneren op de nieuwsbrief. Dat doe je hier.

Wanneer gaat de eerste actie van start?

Vanaf 7 mei start de actiemaand. Elke zaterdagochtend krijg je de nieuwsbrief met de opdracht!

Nieuwsbrief 14 mei: Opdracht 2

In elke foto zitten er enkele eitjes verstopt. Aan jou om te achterhalen hoeveel we er verstopt hebben in deze nieuwsbrief!

Regels

  • Afbeeldingen: Elke afbeelding telt maar 1 keer. Als je naar een artikel doorklikt, hoef je dezelfde foto op die pagina dus niet opnieuw te tellen. 

Opgepast: Een artikel kan meerdere afbeeldingen bevatten. Die staan meestal in het artikel zelf of onder het artikel verzameld. Deze tellen dus zeker mee!

Denk jij het antwoord gevonden te hebben? Je hebt nog tijd tot en met woensdag 12 uur om je bevindingen met ons te delen. Donderdag maken we de winnaar bekend die het dichtst in de buurt zat! Hou dus goed je mailbox in de gaten... Succes!

Vul hier je antwoord in